Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinalja ezt?
Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy kb 3-4 honaoja felszedtem egy par kilot. A tegnap mondtam a baratomnak hogy hozzon be par darab mandarint.Mikor behozta,letette az agyra, es aztmondta,hogy "nesze zabalj".. Szerintetek ez celzas volt arra,hogy kovernek tart?Vagy hogy kicsit alljak le?Mit gondoltok.Kb 55 kilo voltam mikor osszejottünk 8 honapja, most vagyok 62.2016. febr. 1. 21:36
1/10 anonim válasza:
Én puszta viccből szoktam mondani. :)
2/10 anonim válasza:
62 kg nem kövér. Az az ideális súly szerintem. De ülj le vele és kérdezz rá hogy "Kicsim szerinted tényleg kövér vagyok?" ha szép nyugodtan kérdezed tőle nem fogtok összeveszni. De szerintem ez nem számít kövérnek
3/10 A kérdező kommentje:
Igen am, de nekem minden a hasamon van.. Ilyen nagyon kicsi uszogumik amugy.. De mikor kerdem hirtelen ideges lesz es elkezd kiabalni hogy alljak le,mert nemvagyok kover, es fejezzem ezt be.
2016. febr. 1. 21:43
4/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány cm vagy. Hány cm vagy?
A hanglejtés sokat számít. Szarkasztikusan mondta? Viccelődve? Mosolyogva? Közömbösen? Haragosan? Komolyan?...
5/10 anonim válasza:
Ht akk nem tart kövérnek😂
De az önbecsüléseden fog javítani, ha leadsz pár kgt. :)
6/10 A kérdező kommentje:
De már sok mindent kiprobaltam hogy fogyjak de egyszeruen nem megy.. Volt olyan hogy napi 2x ettem, akkor nagyon sokat, mellette tornaztam..Meg sem sikerült..
2016. febr. 1. 21:50
7/10 A kérdező kommentje:
Kicsi komolysag is volt benne, de mosolygott is.
2016. febr. 1. 21:50
8/10 anonim válasza:
Lefogyni nem egyik napról a másikra fogsz! Ha tartod a kevés, egészséges kajálást és emelett a sportot, akkor pár hét alatt simán leadsz néhány kilót!
9/10 anonim válasza:
Hany eves vagy? Hogyha pl 1ź vagy akk sztem az pont jo.... jo ha van egy lanyok egy kicsi felesleg nem a nagy zsirokra gondolok hanrm a nem anorexias lanyok.... egyebkent sztem csak viccelt en is szoktam ilyeneket mondani😁😁😁
10/10 anonim válasza:
Szerintem puszta humorbol mondhatta ezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!