Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strg456 kérdése:

Szerintetek miért csinálja?

Figyelt kérdés

Sziasztok,Szóval van egy lány aki nagyon tetszik s szerintem én is neki de nem vagyok biztos benne s ezért kérném a segítsegeteket.:

nagyon régóta ismerem őt s egy faluban lakunk én 24 a lány pedig 18 s az a helyzet köztünk hogy 2013 ismertem meg eltelt pár év s egyszer bevalottam neki hogy tetzsik párszor visszautasítot.....párszor beszélgettünk össze akadt a tekintetünk oszt azóta semmi most még az a helyzet hogy amikor össze akad a tekintetünk s azt vettem észre a lányon hogy amikor elfordul s mindíg olyan sugtogva azt mondja h de helyes :D de nálam az a baj hogy nem merek kezzdeményezni :D s most pénteken is ugyan ez volt hogy megint össze akadt a tekintetünk s mindig akkor mondja amikor elfordítsa a fejét ötletek hogyan közeledjek hozzá vagy mit mondjak neki? nagyon helyes lány

2015. dec. 14. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezzel a helyesírással semmi esélyed.
2015. dec. 14. 11:13
 2/2 OacHacker válasza:
Amikor megint összeakad a tekintetük csókold meg
2015. dec. 14. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!