Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Első randin amikor megláttuk egymást éreztem hogy ebböl lesz több is! Amikor ránéztem láttam a szemében hogy bejövök neki kuldte a "jeleket". Ez így is volt és el is mondta nekem hogy bejövök neki es en is mondtam hogy nekem is nagyon tetszik!! Na szoval elso randi tobb oras volt sokat beszeltunk es a végén volt egy csók. Rákérdeztem lesz e meg folytatás es azt válaszolta hogy persze ha en is akarom.. Na eltelt egy hét megint taliztunk szintén ugyan olyan jol ereztuk magunkat mint multkor de a randi végén olyan közömbös volt amikor megakartam fogni a kezet nem engedte és ugy váltunk el hogy majd még beszelunk ilyenkor már éreztem hogy valami nincs rendben...ma ráirtam es kiirta hogy kezbesitve de lassan 5-6 oraja nem ir vissza ami fura es ilyen fura kepsket rak ki aminek roviden az a lenyege hogy nem akar megbantani de nincs mas lehetosege... Nem tudom hogy neekm szánta-e de nagyon frusztláló.. Most van 0:51 es nem bírok aludni nem vagyok nyugodt mert en beleszerettem:(( Én 18/f ő 20/l.2016. jan. 15. 00:54
1/1 anonim válasza:
Az hogy kézbesítve van nem jelenti azt hogy el is olvasta, csak annyi hogy megérkezett az üzenet. Ha meg elolvasta akkor meg a "látta" lesz ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!