Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és milyen könnyen lehet meghódítani egy 16 éves lányt akinek van pasija?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 15:09
1/7 anonim válasza:
Nem hallottad még azt a mondást, hogy ne nyúl ahhoz ami nem a tied? Szerintem arról a csajtól lecsúsztál, tartsd tiszteletben.
2/7 anonim válasza:
Erre most komolyan milyen választ vársz? Komolyan tőlünk várod, hogy mondjuk meg, "milyen könnyen" lehet valakit meghódítani, amikor semmit nem tudunk róla, nem ismerjük, téged sem ismerünk. Agyam elszáll komolyan...
3/7 anonim válasza:
hát ha nem jó a kapcsolatuk akkor könnyen vagy megvárod míg szakítanak ennyi
4/7 anonim válasza:
politikus vagy? csak mert nekik nincs gerincük
5/7 anonim válasza:
Külön recept van a 16 éves foglalt csajokra, meg is volt nekem, de kölcsönadtam egy haveromnak és fejből nem tudom. Bocsi. :(
6/7 anonim válasza:
valószínűleg vársz addig, míg tart a kapcsolatuk.
7/7 anonim válasza:
Nincs gusztustalanabb dolog annál ha lenyúlod más barátnőjét, ilyen embert egy nő sem érdemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!