Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » FIÚK! Tényleg nem szeretitek...

FIÚK! Tényleg nem szeretitek ha szinte minden erőlködés nélkül sikerül meghódítani a kiszemelt lányt? Úgy érzem könnyen adtam magam.

Figyelt kérdés
Az illető, saját vallomása után úgyszólván kivallatott az iránta táplált érzelmeimről, és hát nem hazudtam, ezért tudja nem fog kelleni güriznie értem, csak jön én meg itt vagyok neki...(nem lefekvésről beszélek most). Úgy érzem, ez nem valami jó felállás, jobb szerettem volna ha mondjuk udvarol aztán szép lassan összejövünk. Ez így olyan fura. :/ Mit gondoltok?

2014. jún. 21. 06:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Jobb akiért küzdeni kell kicsit tovább tart
2014. jún. 21. 06:38
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
A fiúk talán nem szeretik, a férfiaknak viszont a személyiséged a fontos, meg a kettőtök kapcsolata, nem rugózik már ilyen marhaságokon és örül, hogy együtt vagytok.
2014. jún. 21. 07:08
 3/10 BlackSword ***** válasza:
Se a fiúk, se a férfiak nem szeretik a fölösleges tiszteletköröket... Mi nem ilyenek vagyunk...
2014. jún. 21. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
A túl könnyűben nincs kihívás és hamar ráun az ember.
2014. jún. 21. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
A túl könnyű, de a túl macerás sem jó. Egy nőnek is tudnia kell hol van az az egészséges határ... Persze ha egy normális komoly kapcsolatra terveznek.
2014. jún. 21. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy éjszakára oké, tartós kapcsolat kizárt.
2014. jún. 21. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem baj, srácok, majd megkomolyodtok egyszer.
2014. jún. 21. 08:04
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Talan nem vagyok komoly de nem latom értelmét fölösleges köröket futmi ha mindketten tetszünk egymásnak.

18/F

2014. jún. 21. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#7-esnek magyarázhatod, úgysem érti. Majd 45-50 évesen gondolkozik el magányosan egy barlang mélyén...
2014. jún. 21. 09:15
 10/10 BlackSword ***** válasza:
De addigra már úgy fog kinézni mint ET... mert ráhajol a monitorra, és a sok kattintástól piros lesz az ujja... :D
2014. jún. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!