Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet könnyen leányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet könnyen leányt meghódítani?

Figyelt kérdés
Üdv. 19 éves vagyok, és hát voltak már kisebb nagyobb, komolyabb, kevésbé komolyabb kapcsolataim. De most valami olyasmire vágyom, ahol szeretjük egymást, meg becsüljük, és őszinték vagyunk egymáshoz. Csak sajnos nem megy olyan könnyen. Nem igazán találom meg azt a lányt, aki ilyen lenne. Ha meg igen vagy van barátja, vagy egyszerűen látom rajta, hogy úgy is csak negatív válasszal reagálna feltevésemre. Sajnos elég tanácstalan vagyok ezért kérném a Ti véleményeteket. Becsületes, őszinte, igényes, stílusomnak megfelelően öltözködöm, becsben tartom a szeretteimet, rettenetesen hűséges vagyok (még ha fura is.) És figyelek a párom igényeire. Köszönöm, hogy elolvastad.
2014. jan. 19. 18:18
 1/3 Becixxx ***** válasza:
Ha nem vagy szűz, akkor mi a faszt nem tudsz... Na menj a fenébe...
2014. jan. 19. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
"Leány"ként mondom: Nincs ilyen titkos recept, ami minden lánynál működik. Ha nincs kémia, ha egy kicsit sem tetszel neki, akkor ott ette meg a fene. Ha viszont megvan az összhang, akkor meg csak szimplán add önmagad, ismerkedj össze vele, óvatosan közeledj felé fizikálisan is, majd figyeld a reakciókat.
2014. jan. 19. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Vaskos pénztárca tele húszezresekkel és egy BMW kocsikulcs.
2014. jan. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!