Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen korai a nemi élet?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? 16/l 17/f és 4 hónapja járnak2016. jan. 23. 00:46
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem korai :) de ahogy érzed :) 16/l
2/12 anonim válasza:
4 hónap? Hááát.. Nemtudom, én nem néznék rád emiatt rossz szemmel. Biztos lesz valaki aki nem ért egyet, de szerintem belefér.
4/12 anonim válasza:
Nem korai.Lányoknál egyáltalán nem ritka ez és nem is szégyelni való.Csak aztán okosan csináljátok.Mert nem vagyunk kíváncsiak 3-4 hét múlva a "Terhes vagyok?" című kérdésekre.
5/12 anonim válasza:
Ha ehhez ide kell írnod a kérdést akkor még korai. Az, hogy testileg nincs akadálya (tehát golyóérett vagy) attól még szellemileg nem vagy rá felkészülve. A melleiden kívül az agykapacitásodnak is kéne nőnie.
6/12 anonim válasza:
Igen, az! Még nem az a te dolgod!
7/12 anonim válasza:
ha nagyon szeretitek egymást akkor vegyetek gumit meg tabit is :),, nekem 10 éves korom óta megvan b nőm ő 11 volt:'D 12 éves voltam mikor elvesztetem, és még együt vagyunk, 28/f
9/12 anonim válasza:
Most az összes max. 16 éves kislány ide fogja írni, hogy nem.
10/12 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok, fiú, és én is azt mondom hogy nem korai, mivel nem az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!