Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlés, mit tegyek?
Azért írok, mert nem vagyok tisztában ez merevedési zavar-e, illetve ebben az esetben lehet-e valamit tenni.
Mióta szexuálisan aktív lettem (még csak pár éve) mindig problémát jelentett számomra, hogy az első alkalommal túl hamar elérem az orgazmust, 2-3 percen belül maximum, de van amikor hamarabb, viszont az első alkalom után, ha rögtön újra folytatjuk az aktust, ismét van merevedésem, és nincs ez a probléma, de talán akkor sem mondhatnám, hogy teljesen irányítani tudom azt, hogy milyen hamar érem el az orgazmust. Ha napi rendszerességgel szeretkezünk a párommal akkor valamivel tovább tart. Illetve, ha magamhoz nyúlok valamivel előtte, esetleg többször is akkor ez nem jelent problémát, de azthiszem ez nem normális, hogy magamhoz kell nyúlnom, hogy ez rendben menjen. Ez ettől függetlenül elég sok feszültséget generál mindkettőnkben, szinte már félek attól, hogy kezdeményezzek, és Ő nem mindig megértő és turelmes, ettől mind a ketten feszültebbek vagyunk. Mit tudok ebben a helyzetben tenni? Kihez tudok fordulni? Honnan tudom megállapítani, hogy ez inkább "szervi" vagy pszichikai okokra vezethető vissza?
Hány éves vagy?
Korábban sokszor maszturbáltál úgy hogy cska minél hamarabb végezz, pl. fürdés közben, amikor a hugod ott toporgott az ajtóban, hogy végezz már, stb.
Ez így berögzült.
A hapsik több mint háromnegyede küzd vele.
Én ki szoktam verni mielőtt a barátnőmhöz indulok, ill. ha ő jön hozzám, akkor szex előtt mindig "gyorsan megdugom", vagy kiveri nekem, és utána kezdjük. Másodjára már mondjuk 10 perc múlva is akár már bírom 20 percig is akár, de sokzor van hogy először kinyalom én őt, aztán gyors menet, pihenő, és újra de akkor már ahogy kell.
Szóval ne ezen agyalj, inkább légy magabiztos és változatos, és ha imádod a nődet, lassan kinövöd.
Nem szervi baj, és nem kell rá gyógyszer sem.
Mit tudsz ebben a helyzetben tenni? Elégítsd ki rendesen a barinőd, nyald ki, vagy használd az ujjad. Az ő kielégülése legyen a cél ne a tied, és akkor türelmes lesz veled. és minden jóra fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!