Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem fiatal hozzám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem fiatal hozzám?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy 13 éves lány (kinéz 14-nek is) és nem tudom h menne-e a dolog.

16/F

2016. jan. 21. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 ez még belefér. :)
2016. jan. 21. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt a 2-est nem akartam. :D
2016. jan. 21. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

És mit kezdenél vele. Szülei csak korlátoznák, hogy jaj kislányom nem mehetsz el ülj itthon és tanulj meg nézz sorozatokat mert nem kell neked még pasiznod.

Suliba adnátok egymásnak 2 puszit aztán erről szólna egész.

2016. jan. 21. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

igen, van benne amit írt az utolsó, valószínű nem lenne olyan gördülékeny vele a kapcsolat, szülei is hisztiznének.

de a lányok általában ebben a korosztályban az idősebb pasikat szeretik,szóval valószínűleg nagyobb esélyed lenne nála, mint egy korodbelinél.

ha gondolod próbáld meg, de azért kérdezgess körbe, mert ha valami brutál szigorú katona szülei vannak, akkor nem igen lesz belőle semmi

2016. jan. 21. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
a te korodban nem lényeg
2016. jan. 21. 19:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy nagyon szigoruak lennének a szülei, van egy piercingje.
2016. jan. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!