Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportólóként miért nincs barátnőm már több mint féléve? Miért a csicskákra buktok lányok?
Figyelt kérdés
18 felettiek irjanak#barátnő #nincs.miért
2016. jan. 16. 18:55
41/46 anonim válasza:
Amúgy vegig olvasva a valaszaidat... Igazuk van a válaszolóknak.
Emberileg egy jó nagy senki vagy,hiába gyúrsz... Sz*rnak sem kellesz.
Fogadd el, ez van.
42/46 anonim válasza:
Ennyi vagy nyomorult. :D
Semmi több.
Na leiratkozom a kérdésről cső.
43/46 A kérdező kommentje:
nagyon szánalmas valakit az interneten lenyomorultozni de élőben gondolom meg se mernél szólalni
2016. jan. 17. 02:17
44/46 anonim válasza:
Én megpróbáltam neki privátban segíteni, de nem lehet.
Viszont tudom miért nincs nője; nem tanul és nem is dolgozik semmit. Heti 12 órát gyúr és illegálisan valamint néha szerencsejátékból van pénze. Nem csoda, hogy senkinek nem kell.
45/46 anonim válasza:
én sose a csicskákra buktam
és jó látni, vannak még ilyen férfiak :)
46/46 anonim válasza:
Tisztazzunk egy ket dolgot, enis sportolo vagyok, valogatott szinten focizom (u19) sportolonak lenni barmilyen szinten hatrany es elony, nekem inkabb hatrany szarmazik belole, ha sikeres vagy a sportodban minden teren (anyagi foleg) akkor lesz erdekbaratnod aki a hiresseg miatt es nyilvan a penz miatt is akar veled lenni, aztan van aki tenyleg szeret es esetleg teged is kicsit megbolondit a lany de igazabol nem is kell akkor nyilvan ki fogsz hagyni edzeseket hogy vele legyel vagy edzesen nem fogsz jol teljesiteni mert a lanyon jar az eszed, szoval dontened kell enis voltam ilyen es baratnovel nekem nem jol jottek ki a dolgok pont ez miatt amit fentebb leirtam, de en ugy dontottem hogy nem kell baratno inkabb epitem a jovom es a karrierem en profi sportolo akarok lenni es nekem nem fer bele baratno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!