Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportólóként miért nincs barátnőm már több mint féléve? Miért a csicskákra buktok lányok?
Figyelt kérdés
18 felettiek irjanak#barátnő #nincs.miért
2016. jan. 16. 18:55
21/46 anonim válasza:
Attol, hogy nem gyur, meg nem ugy oltozkodik mint te, miert ne lehetne jo baratnoje? Valoszinuleg jo fej, kedves, vicces srac ennyi :) olyan valaki aki nem itel el masokat kulsosegek alapjan ;)
22/46 anonim válasza:
"nem testépités a célom csak jobb testet akarok mint az átlag és azt veszem észre h sok sehogyan kinéző gyereknek van fullnál jobb nője néhány meg ugy öltözködik mint ahajléktalanok és azért irtam ki a kérdést mert nem értem"
Valószínűleg azért, mert nem beképzelt, arrogáns, egoista alakok.
23/46 anonim válasza:
Hidd el, egy csöppet sem irigyellek (#15ös vagyok). Konditeremben évek óta nem voltam és mégsincs gondom a lányokkal (sőt, ha tudnád!). A 21. századi alfahím nem az izomagy, hanem az ambiciózus, intelligens, magabiztos vezető. Sőt, ha belegondolok, ez azóta van így, hogy már nem nomád törzsekben élünk. Szóval haladj a korral, menj el önkénteskedni, fejleszd a kommunikációs képességeidet, tanulj sokat és lesz csaj minden ujjadra.
24/46 A kérdező kommentje:
igen is fontos a test csak a nők nemismerik be
2016. jan. 16. 20:14
25/46 anonim válasza:
Igen, fontos a test is, de nem mindenek felett.
Neked eddig csak jó testű barátnőid voltak?
Vagy nem volt olyan, hogy egy lány "csak úgy" megfogott?
26/46 anonim válasza:
úgy tűnik a nők és a férfiak többsége egészen máshogy gondolkodik mint te, és mi boldogan megvagyunk, kavarunk és döngetünk egymással :D Ahhoz, hogy 18-20as csini csajokat ágyba vigyél nem kell kigyúrt kockahas, vagy rongyrázás sem, de ezt te sosem fogod megérteni :)
27/46 A kérdező kommentje:
ja te igénytelenekre buksz?
2016. jan. 16. 20:27
28/46 anonim válasza:
Talán mert az a sehogyan kinező gyerek ertekesebb mint te. :)
Vagy a pofád ronda.
29/46 A kérdező kommentje:
vicces
2016. jan. 16. 20:29
30/46 anonim válasza:
Te vagy a vicces kérdező XD szakadok az éretlen ostoba hozzáállásodon XD
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!