Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Sportólóként miért nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportólóként miért nincs barátnőm már több mint féléve? Miért a csicskákra buktok lányok?

Figyelt kérdés
18 felettiek irjanak

#barátnő #nincs.miért
2016. jan. 16. 18:55
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Már bocs hogy azt mondom, de sztem azért mert egy nagykèpű bunkó vagy, legalábbis a kérdésedből ez jött le...én már emiatt a kérdés miatt nem is szólnék hozzád
2016. jan. 16. 21:08
 32/46 A kérdező kommentje:
15 évesen sok pinát láthattál te kis bohóc.amugy meg a nagyképűség nem ez ti még nem láttatok igazán nagyképűt
2016. jan. 16. 21:12
 33/46 A kérdező kommentje:
mindegy már nem érdekel ez az egész sok szutyok hazudgál összevissza de ha megláttok egy fullos pasit akkor a saját palitoknak is mondanátok h lehetne ilyen teste
2016. jan. 16. 21:16
 34/46 anonim válasza:
Neeeeeeeee
2016. jan. 16. 23:16
 35/46 anonim ***** válasza:
Nálunk a suliban akik kondiznak (komolyabban, nem ilyen hébe-hóba mint én, hehe:D) azoknak szinte kivétel nélkül van csajuk. Nem is akármilyen. De tényleg rendesen edzenek, kajálnak, sokan nem naturálba nyomják. Szóval lehet a hibát máshol kell keresni. Rossz lehet a hozzáállásod, vagy egyszerűen az arcod nem tetszik nekik, amin sajnos nem igazán lehet változtatni (plasztikai sebésszel igen de gondolom ez nem opció), vagy ami szerinted jó öltözködés az valójában nem az. Vagy csak nem ismerkedsz. Velem is ez van, hogy nem nézek ki rosszul, de nem megyek oda csajokhoz, nem bulizok így nehéz is lenne ismerkedni. Esetleg ha linkelnél egy képet (arc nélkül), hogy milyen az öltözködésed, és milyen szinten vagy testépítés tekintetében az sokat segítene kideríteni mi lehet a baj.
2016. jan. 16. 23:59
 36/46 A kérdező kommentje:
másfél évig kapcsolatban voltam egy igen szép lánnyal szóval velem biztos nincs baj csak az akaszt ki h ma is megyek az utcán és egy ilyen dagadt sehogy nem kinéző emberrel volt egy fullos szőke csaj
2016. jan. 17. 00:13
 37/46 A kérdező kommentje:
amúgy tbb társkeresőn is 20 feletti csajoktol is kapok szavazatokat h bejövök nekik nem értem tényleg
2016. jan. 17. 00:15
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetsz ennyire hulye komolyan mondom... nem veszed észre magad? nezhetsz ki akárhogy ha emberileg 0 vagy sose lesz normális csajod csak olyan hulladék mint te... ha visszabb vennél a pofadbol talán többen meghallgatnanak... en nem vagyok kigyurva sportolok rendesen nem ugy mint te csak meglatszik hogy sportolok nem több mégis keresnek a csajok... miert? mert nem egy tapló egomanias nagyképű izomagy vagyok hanem egy megerto kedves ember... nem gondolod hogy sokkal jobb nőid lehetnének ha esetleg te is kedves lennél?
2016. jan. 17. 00:27
 39/46 anonim ***** válasza:
77%

Na ezért nincs csaja a gyereknek. :D

Rám ir privátban egy ilyet hogy "apád a ronda".

Gyerekes hulyegyerek vagy.

2016. jan. 17. 01:41
 40/46 A kérdező kommentje:
te meg vagány hogy kirakod te csicska
2016. jan. 17. 01:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!