Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportólóként miért nincs barátnőm már több mint
féléve? Miért a csicskákra buktok lányok?
11/46 A kérdező kommentje:
igy is elég sok lánnyal voltam már de mostanában nyár óta semmi
12/46 A kérdező kommentje:
hmm de nemigen jarnak oda lanyok vagy ha igen akk pont nem vagyok ott
15 eves lany vagyok. Es tudom h irtad h 18 ev felettiek valaszoljana de ugy gondolom talan en is hasznalgatu valaszt tudok adni.
Az elsportoloknal van egy ilyen pszichologiai megfigyeles:ha vki sikeres akkor lesz erdekbaratnoje. Aki am azt mondja h tenyleg szereti...es legyen vele tobb idot a sportolo. Ha o igy dont akkor ezert valoszinuleg kihagy edzeseket es akkor mar nem lesz elsportolo...es ezert a lanynak se kell....tehet mindene elveszett. Bar a valaszaidbol ugy jott le h nem az elbe tartozol adddig orulj amig nem kerulsz ebbe a korforgasba bele.
En pedig annak tudataval sportolok komolyan (heti 8-9) edzes, h tudom igy nehezebb olyat talalni aki annyira szeret h elfogadja h kevesebb idod van es nem csak erte hozol aldozatod.
Es remelem ez utan nem azt fogod gondolni h egy kiscsaj irt aki azt hiszi h van fogalma az eletrol....hanem azt h legalabb egy morzsanyi hasznosat tudtam irni :-)
Es sok sikert a csajozashoz
2016. jan. 16. 19:35
14/46 anonim válasza:
Szintén 15/L és szerintem ezzel a hozzáállással be****hatod. Mi az h csicskákkal? Szerintem az a csicska, aki elvárja, hogy fú most neki legyen nője mert bármit csinál... csak épp nem kedves, nem figyelmes, és semmit nem tud felmutatni... nálunk sok a focista és a nm létező tököm tele van velük... de sok más sportolóra is igaz ez... nm, nm bukok a csicskákra... a normális emberekre igen...
2016. jan. 16. 19:38
Nem sportoló vagy te, hanem egy izomagy,akinek az egyetlen célja az volt, hogy kigyúrja magát és majd így tapadnak rá a csajok, de még ez sem jött össze. Sajnállak. Most gyúrj kicsit arra is, ami a fejedben van.
2016. jan. 16. 19:41
16/46 A kérdező kommentje:
irigykedés utolsó látom megvan
Már bocsi, de mire irigykednénk? Nem mi panaszkodunk amiatt, hogy nincs barátnőnk.
2016. jan. 16. 19:48
#13, ez nem az a sport, ahol olyan könnye lehetne bekerülni az élmezőnybe. Ha megnézed kik szoktak indulni az Olymian, hamar rájössz, hogy kb. ugyanazok az emberek és ez évről érve nem változni. Bár nagy valószínűséggel az nem a kérdező kategóriája...
2016. jan. 16. 19:49
#15, ez már számomra volt sértő. Ne legyél ennyire tapló, menj el edzeni, ott vezesd le a feszültséget, ne itt éld ki magad!
2016. jan. 16. 19:52
20/46 A kérdező kommentje:
nem testépités a célom csak jobb testet akarok mint az átlag és azt veszem észre h sok sehogyan kinéző gyereknek van fullnál jobb nője néhány meg ugy öltözködik mint ahajléktalanok és azért irtam ki a kérdést mert nem értem
Kapcsolódó kérdések: