Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mégis mit mondjak, miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit mondjak, miért kattant be a volt barátom? Nem akarom, hogy ez kiderüljön

Figyelt kérdés

Együtt voltunk 8 hónapot, de nem feküdtünk le, mert én akkor még szűz voltam. Aztán a kapcsolatunk alatt elveszítettem más valakivel és ezt megtudta, de már a szakításunk után. Amúgy is nehezen fogta fel, hogy vége, mert állította, hogy én voltam az első lány, akit szeretett, megváltozott miattam és én hülyét csináltam belőle, stb. Szóval elég nehezen viselte, de rosszabb lett, mikor megtudta ezt az egészet. Folyton hívogat, SMS-t ír (mindenhonnan letiltottam), vagy itt van, vagy anyáéknál és velem akar beszélni... Ma este is itt volt, dobálta az ablakomat és apa ki akart menni, de az rossz ötlet lett volna, mert félek, hogy a barátom akkor a szüleimnek elmondaná a dolgot. Mármint azt tudják, hogy megcsaltam a barátomat és hogy volt más valaki, de azt, hogy ki, nem. És szeretném, hogy ez így maradjon.

De a szüleimnek már elege van, közben persze féltenek is.

18L

2016. jan. 10. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

" de ezt szerintem nagyon kevés szülő fogadná jól, mosolyogva."

Nem kell mosolyogni, tamogatas kell toluk.

nekem is lanyom van, es nekem ezzel szulokent semmi bajom nem lenne.

2016. jan. 10. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem te vagy az, aki a család "barátjával", az apád főnökével vagy kivel kavar?

Tény, hogy ezt nem könnyű lenyelni, jobb is ha titokban marad, feltéve, hogy vége a nagy "kapcsolatnak".

2016. jan. 11. 07:57
 13/17 anonim válasza:
100%
basszus ahhoz volt eszed hogy húzd a párod agyát 8 hónapig hogy jajj én még szűz vagyok aztán ahelyett hogy tisztességesen szakítottál volna vele még kapcsolat alatt lefeküdtél olyasvalakivel akivel a szöveg alapján nem is maradtál együtt. Egy álszent kis ribi vagy és ha felnőttként akarsz viselkedni akkor fogadd el a tetted következményeit a szüleid előtt kérj a barátodtól elnézést és ismerd el hogy egy nagy ringyó voltál, másképp az exed jogosan kapta fel a vizet. Komolyan ahhoz elég felnőtt hogy játssza az álszent szűz kislányt,de ahhoz már nincs mersze hogy a szülei előtt is szint valljon-.-"
2016. jan. 11. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt beleírhatnád az önéletrajzodba is...

már bocs, de nem a volt barátod kattant be, hanem te...

2016. jan. 11. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok jól felidegesítettél te ostoba lány...Uramisten hogy milyen ostoba vagy. A kérdésedre válaszolva pedig ha megcsináltad a balhét akkor vidd is el. Magyarul mondd el mi történt...
2016. jan. 11. 17:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Miért van a TINI PÁRKAPCSOLATOKBAN a kérdésem, amikor 18 éves elmúltam és ez igazából családi dolog? ....
2016. jan. 11. 17:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16: 18 éves vagy. Attól, hogy jogilag felnőtt vagy, amíg a korod TÍZESSEL kezdődik, addig TIZENéves (tini) maradsz....ha huszassal, akkor huszonéves....na remélem, érted miért.
2016. jan. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!