Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit mondjak, miért kattant be a volt barátom? Nem akarom, hogy ez kiderüljön
Együtt voltunk 8 hónapot, de nem feküdtünk le, mert én akkor még szűz voltam. Aztán a kapcsolatunk alatt elveszítettem más valakivel és ezt megtudta, de már a szakításunk után. Amúgy is nehezen fogta fel, hogy vége, mert állította, hogy én voltam az első lány, akit szeretett, megváltozott miattam és én hülyét csináltam belőle, stb. Szóval elég nehezen viselte, de rosszabb lett, mikor megtudta ezt az egészet. Folyton hívogat, SMS-t ír (mindenhonnan letiltottam), vagy itt van, vagy anyáéknál és velem akar beszélni... Ma este is itt volt, dobálta az ablakomat és apa ki akart menni, de az rossz ötlet lett volna, mert félek, hogy a barátom akkor a szüleimnek elmondaná a dolgot. Mármint azt tudják, hogy megcsaltam a barátomat és hogy volt más valaki, de azt, hogy ki, nem. És szeretném, hogy ez így maradjon.
De a szüleimnek már elege van, közben persze féltenek is.
18L
" de ezt szerintem nagyon kevés szülő fogadná jól, mosolyogva."
Nem kell mosolyogni, tamogatas kell toluk.
nekem is lanyom van, es nekem ezzel szulokent semmi bajom nem lenne.
Nem te vagy az, aki a család "barátjával", az apád főnökével vagy kivel kavar?
Tény, hogy ezt nem könnyű lenyelni, jobb is ha titokban marad, feltéve, hogy vége a nagy "kapcsolatnak".
Ezt beleírhatnád az önéletrajzodba is...
már bocs, de nem a volt barátod kattant be, hanem te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!