Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakitsak vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vagy sem?

Figyelt kérdés
Harom eve jarok egy sraccal de nagyon sokat veszekszunk, szinte akarmin osszeveszunk. Nem bizik meg bennem ennyi ido elteltevel sem, pedig eggyetlen egy okot sem adtam neki ra. nagyon feltekenykedos, meg a baratnoimre is, hogy tobbet beszelek veluk. Soha nem csaltam meg, meg csak meg sem probaltam.Ugy erzem megfojt, szuksegem van nekem is szabadidore, o pedig mindig velem szeretne lenni de ez nem lehetseges mivel o dolgozik en meg siliba jarok es bentlakasban toltom a hetet kiveve hetvegeken, meg persze a szuleim is kicsit szigorubbak.. de a lenyeg az hogy nem eggyezem vele, en szeretnek tobbet szorakozni,ot is szeretem de megfojt, elege van a veszekedesekbol.. es azt hiszem beleszerettem valaki masba de nem vagyok tisztaban az erzeseimmel. Tanacstalan vagyok!!! Mi lessz ha elhagyom es a masik sracnak nem jovok be? vagz mi lessz ha nem fog ugyszeretni mint senki mint a mostani baratom?

#Szerelmiproblemak
2016. jan. 8. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tudjátok megbeszélni, és már mést szeretsz akk szerintem igen
2016. jan. 8. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen vess véget ennek a kapcsolatnak. Nem vagy boldog, megfojtva érzed magad, veszekedtek állandóan, más felé vannak érzéseid.. Ennél ezerszer jobb egyedül lenni. Azon ne izgulj, hogy nem találsz senkit vagy "nem fog úgy szeretni senki" - a kategóriából ítélve igencsak fiatal lehetsz.

Addig is tanuld meg egyedül is jól érezni magad, legyél a barátaiddal, találj hobbit, töltsd ki az időd hasznos és érdekes dolgokkal. Akkor lesz majd igazán jó kapcsolatod, ha egyedül is egész embernek érzed magad, de erőltetni (csak, hogy legyen valaki alapon) vagy siettetni nem érdemes.

2016. jan. 8. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

A féltékenység oka az önbizalom hiány.

A srác úgy érzi nem elég jó neked így megpróbál kisajátítani, h biztos legyen benne h csak az övé vagy.

Természetesen ez az idő előrehaladtával fokozódni fog.

Nem véletlenül merült fel benned a szakítás gondolata. Már nem érzed magad jól vele, fuldokolsz.

Az utolsó mondatodra válaszolva: a barátod nem szerelemből szeret, csak birtokolni akar, a féltékeny ember nem tud tisztán szeretni, mert önző

2016. jan. 8. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne szakíts! Üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el, hogy mi a gondod és találjátok ki, hogy mi rá a megoldás. 3évet én nem dobnék csak úgy a kukába!

Lehet, hogy a srácnak valami baja van és azért ilyen. Lehet, hogy valami gáz van otthon bagy stb.

Szerintem beszéljetek és utána dönts

2016. jan. 8. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
En sem szeretnek 3evet csak ugy eldobni, de probaltam vele beszelni, tudom hogy gondjai vannak othon, en mindig biztatom, tanacsokat adok de hiaba. En egy optimista ember vagyok .. de o azt hiszi, hogy nem szereti senki(nagyon onfeju),de ez nincs igy.. o nem jar el sehova a haverokkal, pedig mondtam neki hogy meg kell tanulja elni az elet ugy ahogy van ahelyet, hogy onsajnaltatna magat.. De ez az egesz nem magyarazzameg a feltekenseget(meg a baratnoim irant is).. en szeretek vele lenni de magamra is szeretnek szanni par idod, lessz idom vele lenni egesz eletem vegeig (ha vele maradok).. ez az egesz nagyon osszetett, nem tudok mindent leirni mert akkor regenyeket irnek. Megprobaltam mar minent hogy meggyozzem de ez mar 1 eve igy megy.. amiota vele vagyok sehol nem voltam bulizni nelkule, hetvegenket csak vele vagyok, hetkozbe a sulim bentlakasaban vagyok igy azt szeretne hogy allandoan csak telefonon beszeljunk es ne is beszeljunk a veszekedesekrol ha epp dolgom akad es nem beszelek vele...
2016. jan. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!