Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak?
Figyelt kérdés
A barátom 20 éves, én 15 vagyok, kicsit több mint 4 hónapja vagyunk együtt. Mostanában kissé megromlott a kapcsolatunk. Eddig egész nap elcsetelgettünk, most alig beszélünk, és találkozni se nagyon akar. Ezt így nem mondja, de ő sosem hozza fel a témát, és ha én mondom, akkor is olyan kelletlenül megy bele. Próbáltam megbeszélni vele, de csak ráfogta az egészet arra, hogy nagyon elfoglalt. De azt is mondta, hogy szeret, és nem akarja, hogy egy ilyen pillanatnyi bizonytalanság miatt szétmenjünk. Meg hogy ez kettőnk problémája, közösen kell megoldanunk, és ne fogjam rá az egészet. (Oké, elismerem, ebben igaza volt.) Ez elég rég volt, és a "pillanatnyi bizonytalanság" azóta is tart. Szerintetek?2015. dec. 20. 23:05
1/7 anonim válasza:
Lehet intim terület, de fontos dolog.. Volt már köztetek valami szexuális dolog?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak csók, meg a fenekemet fogdossa néha, de persze csak ruhán keresztül
2015. dec. 21. 00:52
3/7 anonim válasza:
Akkor az lesz itt a probléma szerintem.
Ez egyértelmű, hogy neked ez így oké, meg elég. De ő 20 éves felnőtt férfi, és neki ez már nem elég.
Lehet, hogy csak én gondolom így, de nagy esély van rá, hogy igazam van.
4/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha lefeküdnék vele, az megoldaná a problémát?
2015. dec. 22. 00:00
5/7 anonim válasza:
Ne!!!! Csak azért h jobb legyen akkor ne, ha nem akarod!!
6/7 A kérdező kommentje:
Alapvetően okés lenne nekem, megvagyok szex nélkül de ha akarja, hát legyen, csak félek egy kicsit, hogy nem voltunk még ehhez elég sokáig együtt, és hogy ez fogja végleg elrontani a kapcsolatunkat. Végülis egy kicsit naiv, kicsit szeretethiányos tinilányt, amilyen én is vagyok, nem nehéz kihasználni
2015. dec. 27. 15:53
7/7 A kérdező kommentje:
Na hát köszönöm mindenkinek a válaszokat, nem feküdtem le vele, mégis kezd megjavulni a kapcsolat. Magától... Nem tudom, meddig fog ez tartani, de most megint normálisan viselkedik :)
2016. jan. 3. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!