Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, nem sokára 15 (a barátom ugyanennyi), úgy fél éve lettünk szerelmesek egymásba...

Őszintén szeretem; amikor rám néz, mikor megnevetett, ha felém hajol és megcsókol, ha érzem az illatát, olyan hihetetlen boldogság érzés jár át, hogy azt nem lehet szavakba önteni...

Viszont, az utóbbi hónapokban feltűnt egy igen rossz tulajdonsága; nem tud kérdezni. Beszédes, szívesen hallgatom amit mond és szívesen kérdezek, viszont néha úgy érzem, hogy nem velem szeret beszélni, hanem csupán beszélni...hagyja, hogy én is szóhoz jussak (egyébként elég csendes vagyok, de így érzem jól magamat) csak nekem kell egy kis biztatás, hogy igazán megnyíljak.

Mintha nem érdekelné -mikor finoman utaltam neki erről, közölte, hogy szó sincs róla, egyszerűen ilyen a természete...rendben.

Nekem is van bőven rossz tulajdonságom -de én próbálok alkalmazkodni, és javítani ezeken. Nem úgy mint Ő...

Tegnap elég csúnyán összevesztünk ezen; közölte, hogy felfújom a dolgot, de én nem így érzem.

Mit tehetnék? Nem akarok szakítani vele, de ha nem változtat ezen nem vagyok biztos benne, hogy szeretnék vele együtt lenni...

2015. dec. 17. 16:25
 1/5 anonim válasza:
Szerintem emiatt nem kell szakitanod vele. Egyszeruen mondd el neki hogy mi a bajod es ha mar akkor sem erdekli vagy kiakad csak akkor gondolkodj el ezen. Ha tenyleg szereted akkor mondd el neki hogy mit gondolsz...:)
2015. dec. 17. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig felfújod a dolgot... komolyan, fel nem fogom ép ésszel, evolúció, pls. Egy faj vagyunk, de a nők és a férfiak agya pont teljesen ellentétei egymásnak. Ezt, hogy hoztuk össze az évezredek alatt? Jhaaaahj! Nahhhhhhh, valahogy megpróbálom elmagyarázni!

Szóval! Ő hapsi! Az agya olyan, hogy egyszerűen nem tudja kimutatni azt, hogy érdekled, pedig igen, de nem fog a nyakadba ugrani, pattogni körülötted és közben bombázni, hogy jól vagy-e. Tehát ő leül és meghallgat, ha úgy van, akkor egyszer megkérdezi, hogy hogy vagy. Ennyi. Oké, még kicsi vagy, ezt így nem kell megértened, le sem lehet nagyon írni, de így van és kész. Úgyhogy békülj ki vele, mondd neki, hogy megértetted a dolgokat, aztán ennyi.

De, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor szakíts vele, viszont ne őt hibáztasd!

2015. dec. 17. 17:21
 3/5 anonim válasza:
Fuck logic. Aztmondtad hogy oszinten szerelmes vagy, aztan a vegen meg mar azt sem tudod hogy egyutt e akarsz lenni vele egy ilyen faszsag vegett.. Latszik hogy 14 vagy
2015. dec. 17. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából az egészben tényleg az ami kiborít, hogy mikor ezt közölte velem, hogy "hát ez van, ilyen vagyok" abban annyira benne volt minden; hogy ő nagyon köszöni szépen nem fogja megeröltetni magát, vagy alkalmazkodni a másikhoz, hisz "nekem az nem kényelmes"...

Nekem is van bőven hiányosságom; de én legalább próbálok ellene tenni, legalább annyira, hogy a másiknak ne okozzak fájdalmat.

Lehet, hogy túl reagáltam; de az, hogy nem tudsz beszélgetni a barátoddal, úgy hogy egyikünk se érezze magát kényelmetlenül igenis nagy probléma!

2015. dec. 17. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából az egészben tényleg az ami kiborít, hogy mikor ezt közölte velem, ő azt váladzolta hogy "hát ez van, ilyen vagyok" abban annyira benne volt minden; hogy ő nagyon köszöni szépen nem fogja megeröltetni magát, vagy alkalmazkodni a másikhoz, hisz "nekem az nem kényelmes"...

Nekem is van bőven hiányosságom; de én legalább próbálok ellene tenni, legalább annyira, hogy a másiknak ne okozzak fájdalmat.

Lehet, hogy túl reagáltam; de az, hogy nem tudsz beszélgetni a barátoddal, úgy hogy egyikünk se érezze magát kényelmetlenül igenis nagy probléma!

2015. dec. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!