Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítsak vele? Vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy lány 2 hónapja ismerem és 1 hónapja vagyunk együtt. Ő már kb az elejétől fogva szeret engem, de én ez idő alatt sem lettem belé szerelmes. Szeretem őt barátilag, és nem szeretném megbántani mert tényleg nagyon aranyos lány és tudom hogy mindent megtenne értem, de én nem tudom vele elképzelni hoszútávon. Betud lépni a facebookomba nem engedi hogy egyáltalán beszéljek más lányokkal buliban sem, ő beszél fiúkkal de csak barátai állítólag, mondta hogy nyugodtan megnézhetem de megmondtam hogy sem időm sem energiám hogy azt nézegessem. Nem engedi hogy focimeccsre elmenjek hogy kondizzak, mikor azt mondtam hogy ezt nem bírom akkor azt mondta hogy csináljak amit akarok de majdnem sírt. Minden nap 2x akar szexelni nekem nincs ennyi energiám. Viszont azt mondta hogy szexben mindenben benne van (análban is) és nem tudom találnék e valakit aki szintén engedi úgy. Fogamzásgátlót szed mert mondtam hogy én biztos nem fogom óvszerben csinálni(a volt barátnőm csak gumival volt hajlandó). De szerintem nem éri meg amiatt valakivel egy egész életet tölteni mert engedi s*ggbe. Nem tudom mit csináljak.

2015. okt. 3. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

" nem engedi hogy egyáltalán beszéljek más lányokkal "

" Nem engedi hogy focimeccsre elmenjek hogy kondizzak "

Ez esetben, igen.

" Minden nap 2x akar szexelni nekem nincs ennyi energiám. Viszont azt mondta hogy szexben mindenben benne van (análban is)"

Ez esetben, ne, dehogy!

2015. okt. 3. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos......

Szakítani szeretnél vele, de ő engedi gumi nélkül és szereti popsiba.....OJ VEJ!

2015. okt. 3. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:

És még az is hogy ő kb a nap 24 óráját velem töltené, én már nem bírom.

Multkor is mondom hogy ma akarok menni futni este, és azt mondta hogy majd elmegyünk sétálni akkor

2015. okt. 3. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit mondjak erre..., majd elmúlik a féltékenysége. Nyugisan csinald vele ahogy eddig, becsüld meg hogy szeret téged. Ha jó a sex és aranyos, és még analba is elvezi veled akkor vigyázz rá. Gondolj arra hogy mennyire szeretetteljes és megszereted nagyon! Más lányok akik után szaladnak csak kéretik magukat, szívük, tapasztalatuk semmi. A sexet pedig irányítsd te vagy a ferfi de vigyázz hogy sose mondd hogy nem bírod vagy nem akarsz vele lenni! Szeretettel háritsd!
2015. okt. 5. 01:33
 5/7 anonim válasza:

Próbáld megbeszélni vele, és mondd el neki, hogyha nem lesz kevésbé féltékeny és nem enged meccsre akkor szakítasz vele, mert te ezt nem bírod tovább...

Esetleg még azt próbálhatnád, hogy meccsre elhívod, még ha nem is annyira szereti biztos elmenne veled...

Illetve ha sok a napi kettő szex próbáljátok meg, hogy ő van felül, és akkor neked csak élvezned kell! :D

De ha ezek nem válnak be akkor igen, szakíts vele...

Egyébként mennyi idősek vagytok?

2015. okt. 5. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:
én 22 ő 18, már sok mindent megbeszéltük, nem az hogy nem bírom a szexet, csak elég sok mindennel foglalkozok az életemben és úgy nem élvezem annyira hogy tudom sok tennivaló van mostanában.
2015. okt. 5. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én örülnék ennyire ragaszkodó csajnak, főleg, hogy engedi popsiba :D
2017. ápr. 13. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!