Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amy987 kérdése:
Szakítsak vele most, és akkor könnyebb lesz továbblépni, ha elérkezik a költözés?
Figyelt kérdés
A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk,most ősszel készül egyetemre. Ehhez nagyon messze kell költözni. Nekem még van egy évem,és mindketten tudjuk,hogy a távkapcsolat nem működne. Neki ezer dolga lesz,nekem már nem jutna az idejéből semmi. Azon gondolkozok, hogy minek kínozzam magunkat,ha egy hónap múlva úgyis vége lesz. Minden éjjel sírva alszom el,mert nem akarom,hogy elmenjen. Nélküle nem leszek ugyanaz az ember,túl nagy ez a fájdalom nekem,egyedül képtelen vagyok elbánni ezzel.2015. júl. 16. 10:41
1/9 anonim válasza:
Szakíts, egyetemen úgyis a huszonéves csajokat fogja kúrni.
2/9 anonim válasza:
találkoztok hétvégén, azt a pár hónapot csak ki birjátok.
+öszi, téli tavaszi, érettségi szünet, +kötelező heti lógások, szerintem, ha nagy a szerelem, ezt megtudjátok oldani, akár te felutazni házzá, akár ő vissza hozzád, csak rajtatok múlik, legyen hited!
3/9 anonim válasza:
ha szeretitek egymást és nem akartok szakítani akkor nem akadály a távkapcsolat. meg lehet oldani, szünetekbe hétvégente találkozni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, de mi van akkor,ha az első kommentelőnek van igaza? Ha ott megismer valakit,akit megkedvel . Én nem leszek mellette, de az a másik lány igen. Ez csak még rosszabb lenne... Szeretem, nem tudom,hogy mondjam el neki,hogy nem akarom elveszíteni. Félek. Ha elmegy,akkor csak úgy megszűnik köztünk minden kapcsolat?
2015. júl. 17. 06:26
6/9 anonim válasza:
Ez szinte mindenkinél így van, aki messze költözik egyetem miatt, körülöttem is a több éves kapcsolatom sorban szétmentek. Tudom, hogy fáj, de rengeteg új lány lesz ott, egyetemi bulik, stírölik a haverokkal a csajokat, aztán előbb-utóbb már nem akar találkozni, mert ott az a másik, új közeg. Félévig még bírnátok, aztán egy nap bejelentené, hogy nem akarja folytatni.
7/9 anonim válasza:
Ez annyira hulyeseg, ha o sem akar szakítani veled es biztok egymasban, husegesek vagytok akkor nem lep ferre. Ilyen nincs h az ember szeret valakit de csak azert mert 200 km rel arrébb van azert megcsalja.
8/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem biztos, hogy ra fognak maszni a csajok. Ki lehet birni azt az egy tanevet. Inkabb azon aggodj, hogy mi van ha teged meg egy masik varosba vesznek fel egyetemre.
9/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Két ember életét rábízod pár unatkozó ismeretlenre, akit annyira érdekel a sorsod, mint a sarokban lengedező pókháló? Ha ezt komolyan gondoltad, akkor a srác érdekében szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!