Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szakítsak, hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak, hogy ne alázzam meg és ne sérüljön?

Figyelt kérdés
Koromnál testileg és lelkileg is érettebb,17 éves srác vagyok. Van egy barátnőm,15 éves,1 éve járunk,de rájöttem,hogy még nagyon kislány. Aranyos,csinos,kedves,de nagyon éretlen a felfogása. Nemrég a teremben megismertem egy nőt,idősebb,kb.35-40 és párszor találkoztunk. Elmondtam,hogy van barátnőm,mire azt mondta válasszak. Nos ez volt az a pillanat amikor eldöntöttem,hogy befejezem a barátnőmmel. Csak nem tudom,hogy mit és hogyan mondjak neki. Sajnálom őt,de érzem,hogy nem fog ez már jobb lenni.

2015. dec. 5. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Te annak a nőnek csak egy kis játék vagy.

Viszont nincs olyan szakítás, ahol valamelyik fél ne sérülne, hiába próbálja elrejteni a fájdalmát. Ha mindenképp szakítani akarsz, akkor állj elé és mond el a tutit. Már nem szereted, nem elég érett és nem felel meg az elvárásodnak. De a nénit ne említsd meg neki.

2015. dec. 5. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
egy 35 éves nővel? ugyan kérlek.... keress korodhoz illőt, nem akar semmi komolyat
2015. dec. 5. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Na, már megint egy tini, aki azt hiszi, hogy érettebb a kortársainál és ő annyira felnőttes. Ez most valami új divat???
2015. dec. 5. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szakíthatsz a barátnőddel...de ez, hogy 35-40 éves nővel...undorító már ne haragudj, és valószínűleg csak kihasználna a nő.
2015. dec. 6. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!