Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szüleim nem engedik hogy itt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdnoname kérdése:

Szüleim nem engedik hogy itt aludjon a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapja együtt vagyunk barátnőmmel és rájöttem hogy ő az igazi de szüleimet belenevelték a vallásba a nagyszüleim. Egyedüli gyerek vagyok a családba én iszok, cigizek, bulizok élem az életem, eddig ezt elviselték a szüleim de ezt hogy itt aludjon a barátnőm nem engedik a szex miatt. Mit kéne tennem? Nem akarom emiatt elrontani a kapcsolatunkat. Még nem beszéltem anyámmal de 1 éve volt az hogy az exem nem aludhatott itt és elhatároztam hogy míg elnem költözök nem kell barátnő mert csak tönkre megy a szüleim miatt de sajnos megtalált most ráadásul nemis akármilyen. Most még megse mertem kérdezni mert csak én is kiverem a cirkusz. Mit csináljak? 18/F barátnőm is 18.

2015. dec. 18. 12:44
 1/6 anonim válasza:

Miért nem alszol te nála akkor?

Vagy először kérdezd meg a szüleidet, hogy most is ellenzik-e.

2015. dec. 18. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első körben ezt a kérdést ne itt tedd fel, hanem a tini párkapcsolatok kategóriában.
2015. dec. 18. 12:58
 3/6 anonim válasza:
Először mindenképp mutassd be a barátnőd,hívd át egy ebédre elsőkörben.Akkor már a szüleid is láthatják,hogy mennyire szereted.Aztán elkezdheted felvázolni a helyzetet pár nap múlva.Végülis elmúltál már 18 éves biztos ezt is figyelembe veszik majd.
2015. dec. 18. 13:05
 4/6 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy vagy otthon rendes körülmények között vagy a ház előtt a parkban fekteted meg a csajt. Döntsenek!
2015. dec. 18. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Miért mit csinálnak ha ott alszik? Ne szórakozzunk már.. mi ez az őskor?

Mondd meg nekik, hogy együtt fogtok aludni mert ti így döntöttetek. Ha tetszik ha nem. Ez a dolgok normális rendje. Nekem is vallásosak a szüleim de máshol meg más vallások vannak nem normális ilyen mesterkélt dolgokra alapozni.

2015. dec. 18. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit csináljál? Költözz el. Tartsd el magad, tarts fenn egy lakást, ezzel bizonyítsd a nagykorúságodat, mert a 18 év önmagában semmit sem jelent. Ha ez nem megy, ne rancogjál azon, hogy az ősök milyen törvényeket szabnak.
2015. dec. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!