Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedik szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik szüleim hogy a hétvégéken nálam aludjon a barátnőm?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és kb 1 hónapja ismerjük egymást barátnőmmel

Viszont szüleim nem nagyon engedik hogy nálam aludjon inkább én járok el hozzá. Azzal indokolják a dolgot hogy eleget dolgoznak a héten és a hétvégén pihenni szeretnének otthon.

Az igaz hogy úgy nincs teljesen elzárt külön szobám mivel az enyém megvan felezve és az egyik része a nappali.

Ti mit gondoltok jogos ez ?

2013. szept. 17. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem jogos.
2013. szept. 17. 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
gondolom nem akarnak rátok "nyitni" mivel a nappali a szobád.. elég gáz én nem vinném oda a csajom.
2013. szept. 17. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:
1 hónapja ismeritek egymást... akkor mióta vagytok együtt? vagy ez már beleszámít?! :D
2013. szept. 17. 11:41
 4/11 Dr.Trolompár Rajmund ***** válasza:
Lehet arra akarnak ösztönözni hogy lassan ideje lenne elköltözni otthonról.
2013. szept. 17. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Még jó hogy te tudsz járni barátnődhöz. Egyébként meg, mivel övék az ingatlan, joguk van eldönteni azt, hogy ki mikor mehet oda.

Az már más kérdés, hogy a helyedben az ilyen döntést önzőnek,méltánytalannak, megalázónak tartanám, amiből azt a következtetést vonnám le hogy otthonról el kell költöznöm, amint tehetem. Ha meg még felsőoktatásban tanulsz, akkor ahogy végzel és munkád lesz.

2013. szept. 17. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
A szüleid nem engedik, vagy anyukád?
2013. szept. 17. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos kérés és a barátnőd is rendkívül kellemetlenül érezné magát így. Gondolj bele, ott alszotok effektíve a nappaliban, reggel fölkeltek, még felöltözni sem tud. A többiek nem mehetnek a nappaliba, mert ti ott vagytok, mindenkinek kényelmetlen lenne ez, szóval igen, jogos kérés.
2013. szept. 17. 12:04
 8/11 A kérdező kommentje:
szüleim
2013. szept. 17. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Jogos.

Mindegyikőtök számára kényelmetlen lenne mivel nincs külön szoba, így zavarnátok egymást.

2013. szept. 17. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem jogos. Az oké, hogy ne legyen ott minden egyes nap, de hogy kéthetente egyszer miért nem tudják őt elviselni?

Az is gáz, hogy lenne rá lehetőség, de nincs normális szobád. Próbálj meg elköltözni, talpra állni.

2013. szept. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!