Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljaaak? Miért ilyen? A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, nagyon sokat voltunk együtt. Mindig itt aludt nálunk. Szinte már majdnem itt "lakott", és most a szüleim szóltak hogy most ne jöjjön egy darabig. , mármint úgy hogy ne aludjon itt.
Kis csöves fajta a barátod? Mi az, hogy őnála soha nem aludtok. Nagyon szánalmas, hogy nem ő hív el magukhoz vagy nem a saját albérletébe mentek. Persze nem tudom, hány éves, de én jobb szeretem ha nálam vagyunk.
26F
Nem szeretek máson élősködni. A barátodat úgy tűnik ez nem zavarja.
26F
Hát az a baj, hogy valszeg rosszul kommunikáltad felé a dolgot.
Kénytelen leszel valahogy kimagyarázkodni előtte, meg a szüleiddel is leülni megbeszélni, hogy mondjuk hetente hány alkalommal jöjjön át a srác. Nem megoldhatatlan dolog.
Ha a szüleid jó fejek, és hajlandók rá, akkor akár együtt is leülhettek a fiúval tisztázni, hogy nem "kitették a szűrét".
Jajj. Kérdező, az egyrészt jó, hogy a szüleid ilyenek, hogy meg akarják beszélni.
Ez lenne a jó megoldás, és ha a szüleid előtt ülne, visszavenne ám ő is a makacskodásból...
Szóval mi lenne, ha nem nálatok találkoznátok, hanem valahol máshol? Beülnétek egy sütire valahova, és szépen megbeszélnétek. (Nyilvános helyen a veszekedésnek is kisebb az esélye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!