Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor engednéd meg a lányodnak hogy a barátja ott aludjon vagy ő aludjon a barátjánál? 18évesek vagyunk, nagyon rendes fiú, aranyos, szüleim oda vannak érte.
Nekem a szüleim 16 éves koromban engedték meg. Mondjuk a szüleim nem prűdek, tudták hogy úgyis megteszem, mert minél jobban tiltanak egy gyereket vagy fiatalt, az annál inkább "rosszat" csinál. Nekik az volt az elvük, hogy szóljak, ha úgy gondolom, ott aludhat a fiú vagy én a fiúnál, inkább, minthogy egy parkban, vagy egy kocsma wc-jében csináljuk.
A fogamzásgátlót is akkor írattam fel.
A barátaim is bármikor jöhettek, és én is mehettem hozzájuk. Persze azért voltak szabályok, meg időpontok. De az ablakon kimászós rész kimaradt az életemből.
20/L
16 éves kora előtt nem engedném. Szerintem legyen gyerekkora egy gyereknek. Illetve ismerjem a gyerekem párját, tudjam hova megy. És előtte azért beszélgetnék vele...Nektek már megengedném, hogy egymásnál egymással aludjatok ^^.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!