Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedhetem a 15 éves lányomnak hogy a barátjánál aludjon?
Hehe, engem a barátnőm maga szeparált el, amikor még 15 voltam és náluk aludtam. Én azt hittem, hogy a külön szoba csak valami fedősztori :)
Nem baj, megérte várni...
15 évesen 15 éves lányod van? Az igen!
Nyugi, ha megmutatod az ősöknek a kérdést, akkor se fognak elengedni.
Ha mondjuk már két éve járnak, és ennyi ideje várnak egymásra, hát legyen.
De 15 évesen még ne aludjanak egymásnál, mindenki térjen csak nyugovóra a saját ágyában.
Gyereknek este otthon a helye!
Nem az ott alvás a korai, hanem a szexelés egész éjjel, a szexelés úgy általában, meg hogy ku.rvázzák az egész környéken.
Tetszik, nem tetszik, ma még egyáltalán nem elfogadott ilyen idősen másnál éjszakázni, és mindenki erről fog pletykálni. Minden lesz a lányod, csak szent nem.
Kevés az információ.
Mióta vannak együtt? Ez nagyon fontos. Máshogy ítéli meg a helyzetet a szülő, ha már 1-1,5 együtt vannak és megint máshogy látja a szituációt a szülő, ha még csak pár hónapja vannak együtt. Ilyenkor a pár hónap még semmit nem jelent, de szerintem még egy év után sem biztos, hogy lehet beszélni normális párkapcsolatról.
Lehet, hogy konzervatívnak tűnök, de én nem biztos, hogy megengedném a lányomnak.
Mondjuk az a minimum, hogy jól ismerjem a fiút, és tudjam, hogy megbízható, valamint kb. 1 éve legyenek együtt. Természetesen előtte beszélgetnék a lányommal, elmondanék 1-2 dolgot, amit nagyon fontos tudnia az első együtt alvás előtt.
De szerintem 15 évesen még korai, 16 évesen már talán oké, de leginkább szerintem 17-18 éves kortól ideális.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!