Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
Baratnom 4 honap utan annyit mondott hogy BFF szintnel nincs feljebb (Best Friends Forever) azaz en is csak egy "legjobb barat orokke" vagyok.
Ezt most hogy vegyem?
Tudomasom szerint egy kapcsolat tobb ennel
2015. dec. 15. 00:27
1/9 A kérdező kommentje:
En 19/F
Baratnom 15/L
Tavkapcsolat
2015. dec. 15. 00:30
3/9 A kérdező kommentje:
Az be..szna.
Most fogunk jovoheten talalkozni. Most fogok romaniaba kimenni a k...rva eletbe. Nem teheti ezt velem :'(
Azt mondja szeret. Ne ba...atok mar fel :(
Most kajak?!?!?
Mondtam neki hogy egy kapcsolat ennel tobbet jelen. Ekkor bevagta a durcit es annyit mondott hogy "ha nem tetszik akkor tudod mit kell tenned" (azaz lepjek tovabb)
2015. dec. 15. 00:35
4/9 anonim válasza:
BFF szint? :O Azta milyen fogalmakkal nem találkozik az ember.
5/9 A kérdező kommentje:
Jo ez most igy jott ki na.
De akkor is sztem tobbet jelent egy kapcsolat
2015. dec. 15. 01:21
6/9 anonim válasza:
Nem akar tőled kapcsolatot, nem vesz komolyan. Ebből nem lesz sok, haver.
7/9 A kérdező kommentje:
De mi lehet az oka???????????
Rohadtul nem akarom PONT ot elvesziteni
2015. dec. 15. 06:21
8/9 anonim válasza:
Jajj én offoltam. Mert a falra mászok az ilyen idióta rövidítésektől.
9/9 anonim válasza:
Szerintem amúgy meg ne foglalkozz komolytalan kislányokkal. Ezek még azt se tudják, hogy miből áll egy kapcsolat, épp hogy végeznek az általánossal, neked pedig már jó esetben érettségid van. Biztos, hogy nem gondolja komolyan ezt a "kapcsolatot", csak szívat, mert ha barátok vagytok, melletted még lehet más is, akivel úgy gondolja, hogy jó lesz. Csak azért van veled, mert ha nincs ló, jó a szamár is, a barátságotok kapóra jön neki, mert olyan pasit nem talál, aki küzdene érte, amikor párkapcsolatban van amúgy is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!