Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha 2 barátnőm van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha 2 barátnőm van?

Figyelt kérdés
Most ez szánalmasan hangozhat, jelenleg 16 vagyok és sose volt barátnőm, találkoztam egy magyar lánnyal online akivel osszejottunk, bár még nem találkoztunk...nincs semmi mentségemre, tudom hogy szánalmas vagyok, de talán a félelemtől hogy újra egyedül leszek, belekeveredtem meg egy ilyen kapcsolatba, a másodiknak a külső je szebb míg az első egy aranyos kedves lány akinek a belseje fogott meg. Mind a kettő online, és még csak 1 napja hogy meglett a második de már nem bírom mentálisan, mind a kettőt szeretném...egyiket sem akarom megbantani...kérlek ne azt írjátok hogy mekkora szar vagyok mert tudom, de nem akarok csaló lenni...mit tegyek?

nov. 11. 23:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez megnyugtat, igazából egy sincs. De komolyan. Két csajjal flörtölgetsz, vagy hát valamit csinálsz, online. Én szerintem 200 csajjal csináltam ilyet, volt hogy párhuzamosan 10-el, de összesen ha 50-60al találkoztam közülük, és a felét ha megdugtam. Barátnőmnek egyiket sem nevezném, az egészen más állapota két ember kapcsolatának, mint amit online össze lehet hozni.
nov. 12. 00:16
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Válasz közülük

Csinalj egy pro és kontra listát

Az le egyszerűsíti

Így láthatatlanba én a második lányt választanám a helyedben

Ha igazán komoly lett volna a szándékod az elsővel nem lenne második

Ha meg a dolog kiderül úgyis dobna a csajszi

nov. 12. 01:34
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyikkel sem vagy együtt, szóval nincs semmi probléma. A legjobb az lenne, ha mindkettővel elmennél randizni egyet, hiszen online ismerettség alapján nem lehet dönteni.
nov. 12. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Vázát a polcra
nov. 12. 13:32
 5/11 anonim válasza:
45%
Szakíts az elsővel, mert ha ő kellett volna, nem jött volna képbe a második😁. De őszintén tudasd velük a helyzetet, és amelyik veled marad, és akar téged, az lesz a nyerő. Amúgy megadod az instád?
nov. 12. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
keress egy valódit a közeledben. online nem lehet dugni
nov. 12. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy szar alak! Ne viccelj! Ennyi idősen bőven belefér.

Én is voltam ilyen szituációban - ráadásul offline - és még barátnők is voltak. Mind a ketten benne lettek volna hogy valamelyikük a barátnőm legyen de végül dönteni kellett… persze rosszul választottam 😅 a másik engedte volna popsiba is de ez csak utólag derült ki évekkel később. Szóval nincs tuti recept az ilyen helyzetekre..

nov. 12. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Neked nincs két barátnőd, egy sincs.
nov. 12. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:

" találkoztam egy magyar lánnyal online akivel osszejottunk, bár még nem találkoztunk.."

Akkor nem jöttetek össze.

". Mind a kettő online"

Akkor egyikkel se vagy együtt.

nov. 15. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy a fityfaszba lehet online összejönni valakivel ? Írogattok minden marhaságot egymásnak állítom, de ha összehozna a sors titeket meg állnátok egymás mellet és néznétek mint borjú az újkapura hogy, na most mi lesz ? Meg kép alapján dönteni ? Tudod mennyi szerkesztő program meg app van már ? Lehet az 1. csaj szebb minta 2. élőben. Eszem megáll amúgy.
nov. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!