Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha 2 barátnőm van?
Figyelt kérdés
Most ez szánalmasan hangozhat, jelenleg 16 vagyok és sose volt barátnőm, találkoztam egy magyar lánnyal online akivel osszejottunk, bár még nem találkoztunk...nincs semmi mentségemre, tudom hogy szánalmas vagyok, de talán a félelemtől hogy újra egyedül leszek, belekeveredtem meg egy ilyen kapcsolatba, a másodiknak a külső je szebb míg az első egy aranyos kedves lány akinek a belseje fogott meg. Mind a kettő online, és még csak 1 napja hogy meglett a második de már nem bírom mentálisan, mind a kettőt szeretném...egyiket sem akarom megbantani...kérlek ne azt írjátok hogy mekkora szar vagyok mert tudom, de nem akarok csaló lenni...mit tegyek?nov. 11. 23:42
11/11 anonim válasza:
Ennyi erővel nekem meg akkor van 1 feleségem, 3 szeretőm, és vagy 200 exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!