Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most, nagyon szeretem de ha nem tudom elfogadni mi lesz?
Van egy kapcsolatom, már 1 éve tart. mindketten lányok vagyunk. 17 évesek, biszex. Imádjuk egymást, sokat vagyunk együtt, idén elmentünk kettesben nyaralni is a balatonhoz. Minden tökéletes és idilli. Viszont kiderült róla egy véletlen folytán hogy van egy titkos kis élete és szokásai amiről foggalmam sem volt. Nagyon ledöbbentem és csalódtam benne hogy így elárult, nem avatott be , pedig tényleg mindent elmondtam neki én is. nem ezt vártam.
Amit csinált nem megcsalás, de közel áll ahhoz, többet nem mondhatok.
Úgy érzem reménytelenül szerelmes vagyok belé, és nem bírnám ki ha szakítanánk, de amit tett attól meg felfordul a gyomrom konrétan. Volt már más is ilyen kettősségben? Mit csináljak? 1 hétig ne talizzunk és gondoljam át mit akarok, meg tudok-e bocsátani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!