Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom elfogadni, hogy 30...

Nem tudom elfogadni, hogy 30 vagyok, és már elvileg felnőttnek számítok, meg hogy lemagáznak, férfinak neveznek, ettől egyszerűen rosszul vagyok, illetve be kell járnom dolgozni munkahelyre, de mindig mindenhol kirúgnak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

okt. 26. 20:01
 1/10 anonim válasza:
78%
Nőjj fel!
okt. 26. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Soha!!!!
okt. 26. 20:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Gyerek vagyok most is
 4/10 anonim válasza:
100%
Akkor maradj agyilag zokni, nem engem zavar hanem téged.
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Amit akarsz, nekünk szerintem hótmindegy.
okt. 26. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Ennek mi köze a kapcsolatokhoz??

Nem érdekel a nyomorod senkit.

okt. 26. 20:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát eddig csak 40-50 éves nőkkel szexeltem, akik tanítottak
okt. 26. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
35%

30 felett sokan nem akarnak még felnőni, rengetegen élik még a diszkós csajozós bandázós életüket is mint 20 évesen. Es természetesen házasság/gyerekellenesek is.

Aztán komolyodnak meg talán 35-38 évesen illetve kezdenek. És lesz család miegyéb.

Aztán 40-45 beüt a kapuzárási pánik és elkezdődik ugyanaz kapálózás a nők után hogy bizonyítsák még nem taták.

Valojában egy férfi kb 80 évesen kezdi tudni becsülni mi az hogy szeretet család biztonság hogy nincs ennél nagyobb érték.

okt. 26. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Aztán ugye nem tudják azt se megélni mert akkor meg meghalnak.

Es valojában elmegy mellettük az élet.

És amugy ez a jobbik eset. Vannak akik halálukig se jönnek erre rá és pl pr sti alatt kap szívrohamot is ugy hogy a családja otthon várta.

Es ez volt neki az élete.

okt. 26. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nehéz az idő múlását elfogadni, viszont nem az a megoldás, hogy görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy te márpedig gyerek vagy még. Jó szándékból mondom, hogyha ezen nem javítasz, több és nagyobb volumenű gondok is lehetnek.
okt. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!