Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek azért akár másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azért akár másik munkahelyre menni mert így akar velem szakítani?

Figyelt kérdés

Ha elmegy akkor nem fogunk tudni többet találkozni. Ezen a munkahelyen nem rossz neki. Szerető vagyok nem bukott le otthon ez biztos. Arra tippelek hogy direktbe nem tud velem szakítani nem mer. Esetleg kínos lenne neki 1 irodába dolgozni velem. Gondolom már fárasztó neki a viszony vagy nem akarja már nem tud dönteni vagy Buntudata van.

Szerintetek azért akar elmenni mert megtakarítás tőlem szabadulni?

Kérdeztem tőle miért azt mondta ez 1 jobb lehetőség. Hozateszem nem szorul rá a pénzre és itt sem érzi magát rosszul

aug. 19. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

honnan tudod hogy nincs a családban nagyobb terv pl egy házvásárlás lakás a gyereknek spéci iskola stb...

de lehet tényleg csak unalmas vagy más

vagy jó lehetőség amit kér lenne miattad kihagyni

aug. 19. 18:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Van hazuk
aug. 19. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőt mindenhol talál. Nem kell ezt túlgondolni.
aug. 19. 18:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
van hazuk oké de mi van ha felújítást tervez vagy szigetelést vagy medencét a kertbe vagy jakuzzit szaunát világkörüli útat
aug. 19. 19:03
 5/13 A kérdező kommentje:

Nemtudok ilyen tervekről meg azért elég jolallnak anyagilag.

Nemtudom azért mi 4 éve vagyunk szeretők kicsit fura h elengedhetetlen ezt az egészet csak így. Megertenem ha rászorult a pénzre de jolallnak anyagilag. Nem mondja h sajnálna ha megszakadna a viszony. Ennyi erővel it is talalhatna mást. Nem kell ahhoz elmenni.

aug. 19. 19:29
 6/13 A kérdező kommentje:
En nem tudnám itt hagyni csak úgy foleg h 1 eppkezlab indoka nincs h elmenjen. 4 az 4 év. Nemtudom nekem arra hajaz h megtakarítás tőlem válni és csak így megy ha elvag mindent.
aug. 19. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért szerinted a párja akivel több ideje van együtt mennyit jelent neki, hogy veled csalja? Az ilyen embereknek senki sem számít csak önmaguk, különben nem csinálná a lelkiismerete miatt. De nincs neki. Mindenkitől csak azt veszi el, amit kell. Nem hiszem, hogy azért megy el, mert nem tudna veled szakítani. Azért megy el, mert aki jól keres az még jobban akar mert soha semmi nem elég. Ez csak erről szól és nem rólad.
aug. 19. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Csak dugopajti vagy urit benned ennyi!

Semmi kozod az eletehez vagy a donteseihez

Ha dugni kell valaki valasz masik farkat. Ne rinyalj

aug. 19. 23:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom... én szeretői viszonyba nem látnék bele ennyit. Nem a bizalomról szólnak az ilyen kapcsolatok, hanem a vágyak kiéléséről, egymás (ki)használásáról. Nem hiszem, hogy számítani kéne bármire is. Akkor se, ha 4 év.
aug. 20. 00:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Belekell pedig látni, mert ott a lebuktatas veszélye is pl. Muszáj normálisan álljon az illetőnek aki szeretőt tart mert viszanyalhat a. Fagyi. Emellett 4 év hosszú idő. Ott már ismerik egymást mélyebben nem pedig 1 felszínes kapcsolat. Mi nem csak dugni járunk ossze.
aug. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!