Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fingottatok már be a barátotok, barátnőtök előtt? A barátom elég gátlástalan ilyen téren.
Figyelt kérdés
Most hétvégén másodjára együtt aludtunk, és mikor reggel felébredtünk beszélgettünk, ölelgettük egymást, majd ahogy mondta, hogy kimegy inni, felült az ágy szélére és egy óriásit fingott, és nevetett, hogy na idő előtti böjti szelek... Szerintem nem volt vicces, én az ilyet bunkóságnak tartom. Menjen ki WC-re, családban sosem fingottunk a másik előtt és nem is szokásom nekem sem sosem más társaságában.
Arról nem beszélve, hogy büdös is volt,rögtön ablakot is nyitottam. Elmondtam neki, hogy erről mit gondolok, de még ő állt neki feljebb, hogy elvárom, hogy bélgörcsöt kapjon? Nem várom el, de lehetne ezt másként is intézni szerintem.
Ti fingotok a párotok előtt? Hogy viselitek ezt a dolgot?
16/L
nov. 10. 11:12
1/4 anonim válasza:
Az első pár hétben nyilván nem csináltunk ilyet a barátnőmmel, de a jelenleg 2 és fél évet megélt kapcsolatunkban már abszolút mindennapos az ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
minden élőlény fingik. ez nem lehet tabu egy normális kapcsban. szerintem komfortosan érzi magát meletted ezért mer fingani. viszont ha te nem tartod viccinek akkor ő is visszafoghatná magát és nem direkt rájátszana hogy hangos legyen.
3/4 anonim válasza:
Kicsit több mint 1 hónapja vagyunk együtt, de ez a kapcsolati mérföldkő már elérkezett nálunk. Semmi baj nincs vele, fel lehet fogni viccesen is. Persze vannak szituk mikor nem illik, de pl filmnézés közben kimenni ezért a szobából felesleges szerintem. 18L
4/4 anonim válasza:
Mindennap fingunk egymás előtt, 3 éve vagyunk együtt, mondjuk mi felnőttek vagyunk, tiniként én sem mertem az exeim előtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!