Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit szóltok egy 15 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok egy 15 éves lány és 33 férfi kapcsolatához?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 08:55
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
25%
Még mindig ez a s z a r megy? Nem unjátok még? Ki a l ó f a s z t érdekel mindenkit más élete. Szerintem se helyes, amit a 2 illető művel, de annyira l e sz a r o m
2015. dec. 11. 18:08
 52/54 anonim ***** válasza:
15%
Én nem művelek semmit sem. Elmondtam a magánvéleményemet valamiről és cserébe lefaszjankóztak, belém kötöttek s ezért szerintem teljesen normális, ha visszavágtam. Ha az adott kötekedő illető hölgy és ezt be is tudja bizonyítani, akkor szeretettel meghívom egy medvepuszira. De egyébként teljesen igaz, hogy nekem nem kellett volna felvennem a kesztyűt a kötekedő illetővel szemben. :-) Csak gondoltam ne legyen annyira egyhangú napunk, mulassunk keveset. :-) A véleményem fix, főként azért mert ezt tapasztaltalom, látom a mindennapokban a nélkül, hogy engem érintene a dolog. Sajnos nem érint, ez viszont már az én bajom. :-) Hogy hányan pontoznak le igazán nem érdekel, de aki felpontozott, annak hálás köszönet! Boldog születésnapot annak aki pont ma tartja! :-)
2015. dec. 12. 17:15
 53/54 anonim ***** válasza:
Irigykedek :)
2016. febr. 18. 15:19
 54/54 anonim ***** válasza:
21# maradjunk annyiban, hogy 15 éves még bőven bőven kislány. :)
2016. febr. 18. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!