Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Ti állnátok a barátnőtök költségeit közös programoknál, ha neki nem lenne önálló keresete még? 18/L
Ha elvárja és követelőzik,akkor nem...
Amúgy igen.
Ha a helyedben lennék vmennyi pénzt biztos vinnék,hogy a szitukat elkerüljem,de nem venném elő,hacsak nem muszály.
Am szerintem én állnám a költségeket,ha lenne melóm,és a csajomnak nem. De mindig is parás voltam,és vagyok is. A kelleténél többet hordok magamnál. Másrészt pedig nemszeretném,ha a csajom ilyen szituba keveredne,szó ha tudom nincs nála zs,akk alapból mindent fizetnék.
Viszont ha nagyon leszívja a pénztárcám,és a szülei nem segítik ki néha,akk meggondolnám hova viszem és hányszor. Elvégre kitudja mennyire komoly lesz a kapcsolat,és megéri e költeni annyit. :-D
Komoly barátnőnek természetesen.
Ingyen dolgokra utazó ri*bancoknak nem, max egy italt dugás előtt.
3-assal egyetértek. :)
A követelőzést, hogy "Férfi vagy, fizessél!" undorítónak tartom, de ha csak simán megkérdezi, hogy ki tudom-e fizetni, mert neki nincs miből, akkor persze, kifizetem.
Iskola mellett dolgozom így van keresetem természetes, hogy kifizetném. Feltéve ha a lány nem ellenezné.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!