Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek működne egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működne egy olyan kapcsolat ahol a lány 17 a férfi pedig 29 éves?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem
2015. aug. 1. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
nem. De jön pár fa**szkalap aki le fog pontozni mert "az igaz szerelmet nem lehet megállítani nincsenek korlátok". Lóf****szt. Nem nem nem
2015. aug. 1. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
miért ne lehetne volt már ilyen akiknek működött :D
2015. aug. 1. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Működhet
2015. aug. 1. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Működhet igen, ezer esetben egyszer. Ilyen arányok mellett pedig a realista mer általánosítani és azt mondja, hogy nem. 29 éves férfinek már a családalapításon jár az esze meg, hogy hogy tudna munkában előrelépni, lakást venni, kocsit venni, a 17 éves lány meg az év végi bizi miatt aggódik, meg 1-2 év múlva az érettségi miatt, utána meg a tovább tanuláson, vagy a szakmán.
2015. aug. 1. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

azt várod hogy azt mondja mindenki hogy IGEN , HISZ SZERETITEK EGYMÁST , de ... az nem elég. egy 30 éves férfiról beszélünk . A lánya lehetnél :D de tényleg :) Neki már családot kellene alapítani nem kislányokkal ( mert az vagy egy kislány) összeszűrni a levet. Enyhén pedofil hajlamú is lehet . Neki dolgozni kell. Neked tanulnod. Müködhet adok jószívvel fél évet. De aztán?

Nem azt kell nézni hogy kedves , meg figyelmes és elhalmoz ajándékokkal. Mert kétlem hogy minden csak a jópofiból menne, és véletlenül sem kerül szóba / gondolatba a szex.

Szóval nem .

2015. aug. 1. 22:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem várom h azt mondja mindenki h igen működhet. Velemenyekre voltam kíváncsi ezért kérdeztem :) és nem mondtam h szeretem csak feltettem egy kérdést :)
2015. aug. 1. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
MűködHET, esetleg... Ha a lány TÉNYLEG érettebb a korabeliektől (és nem csak azt hiszi magáról), mert van olyan, csak nagyon kevés. Abban a korosztályban pedig akad olyan férfi, aki még egy darabig nem tervez családot, volt szerencsém olyanhoz, aki bizony még ennyi idősen is szívesebben bulizott, szórakozott. A szerelemnél már nem a kor számít, de annak valahogy ki is kell alakulni... :D Nyilván nem fog egy érett férfi beleszeretni egy fiatal csajba akit komolyan sem vesz, mert a lány még annyira gyerekesen lát dolgokat, stb. Általában az ilyesmi szexre megy ki. A jóval idősebb párnak(ha a férfi az idősebb) elismerem, hogy vannak hátrányai, de ugyanakkor nem kevés előnye is. Mi így ismeretlenből nem tudjuk megmondani, hogy az adott 2 személlyel működne-e a kapcsolat. A számok alapján nem valószínű, de mint írtam borzasztóan egyénfüggő. 17/L
2015. aug. 1. 22:18
 9/10 anonim válasza:
59%
Nem. Tapasztalat.
2015. aug. 1. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
70%

Ha szeretuek egymast why not? Baratnom edzoje 40 eves korul, a felesege pedig huszon eves. Boldog hazassagban elnek, van ket egeszseges gyonyoru gyerekuk. Aztan volt osztalytarsam baratja 12 evvel idosebb nala es mar harom eve egyutt vannak.

Viszont ez nalam nem mukszik. Egy 4 evvel idosebb fiuval jartam es nem mukodott mivel teljesen mas volt a felfogasunk. Vagy velem vilt abaj.

2015. aug. 2. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!