Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok egy 15 éves lány és 33 férfi kapcsolatához?
"Miért vagyok lepontozva?"
Mert ostoba vagy.
"igenis rohadt nagy a korkülönbség."
Jó, és? A korkülönbség az egy betegség, hogy ekkora probléma?
"Hagyjuk már a sok 14 éves gyerekeket, akik hu de nagynak érzik magukat, hogy tök természetes. Nem az. Mit tud nyújtani a gyerek egy meglett férfinak?"
Valamit nyilván tudnak kölcsönösen nyújtani egymásnak, ha vannak ilyen kapcsolatok.
"Nem sokat, a férfinak már sokkal több kell, már családjának kéne lennie, nemhogy 15 évesekkel kavarjon."
Családjának kéne lennie? Mert ez hol van előírva, hogy kinek mi kell? Te mondod meg? Kinek hiszed Te magad, hogy azt hiszed te eldöntheted ki, hogy élje az életét? Miért nem inkább a saját életeddel foglalkozol? Az ennyire unalmas?
"idióták. Azért van egy 17 év szellemi érettség különbség, a sok 30-asnak, akik azt mondják, hogy szerencsés a pali, inkább szánalmas. én nem tenném, 45 vagyok, de még 25-el sem kavarnék, mert hozzám képest kislány."
Akkor ne tedd. Látod milyen egyszerű? Te sem ugatsz bele más életébe, és más sem ugat bele a te életedbe. Így lehetne békésen élni egymás mellett, de egyesek (nyugodtan vedd magadra) túl primitívek ehhez.
#44: Nem én vagyok, akinek a mondókád, de hozzá kell szólnom:
"Mi alapján kellene minek lennie? Ki milyen jogon mondj meg bárkinek is, hogy miről mit gondoljon?"
Egyrészt, a kérdező tette fel a kérdést, hogy ki mit gondol...na most ő csak kifejtette...jelzem, egyet értek vele.
Itt senki nem parancsol senkinek, nem mondja meg, hogy kit szerethet és stb.....
De! Vannak társadalmi normák, amiket nem én (és nem is te) vagy nem egy harmadik ember "szabályoz", hanem annál valami több. És ha szerinted normális egy 15 éves kislány és egy 33 éves felnőtt férfi kapcsolata, akkor szerintem nem velünk van a baj...
Egy ilyen gyerek akármennyire is érett, egy normál 33 éves férfi szintjére nem ér fel....9.-es....ne vicceljünk már...a másik pedig egy ereje teljében lévő férfi....Egy ennyire felnőtt férfi és egy gyerek egyszerűen annyira két különböző világ, hogy el se lehet képzelni...Vagy az, hogy egy 33 éves férfi ennyire leadja az igényeit, hogy gyerek feleljen meg neki, az az ő szegénységi bizonyítványa...
Én 21 évesen már nem tudnám magam elképzelni egy 15 éves kislánnyal....annyira más világ vagyok...ne vicceljünk már...
Miert ne felelhetne meg egy 33 eves ferfinak egy 15 eves lany?
A kerdes csak az, hogy mire. Eletreszolo tarsnak valoszinuleg nem. Kalandnak, rovidtavu szexkapcsolatnak viszont annal inkabb. A lany megkapja az erett tapasztalt ferfitol azt amit a kortarsaitol nem, a ferfi meg megkapja a fiatal, vonzo, feszes lanykatol amit a kortarsaitol nem, ennyi a tortenet.
De kapcsolatrol szolt a kerdes, nem hazassagrol, ugyhogy a masodik siman belefer...
#46: Kifordítod a szavaimat, te fszjankó.
Látod, mennyien egyetértenek az ideológiáddal, akármennyire is terjeszted itt az igét, még nem lesz igazad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!