Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Normális ez?
Figyelt kérdés
Kb fél éve szakítottunk volt barátommal (2 évig voltunk együtt) Azóta együtt vagyok a legjobb barátommal, viszont néha rám tör a szomorúság, hogy a volt barátommal egy jó barátot, értékes embert is elvesztettem az életemből és szívesen dumálnék vele egyet. Viszont én szakítottam vele, és semmilyen sebet nem szeretnék benne feltépni csak azért mert nekem hiányzik.
Mit gondoltok?
2015. nov. 8. 22:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele bár ez attol függ h ő mit érez én is voltam/vagyok ilyen helyzetbe nálam az h beszéltem vele jot is rosszat is tett szóval a te döntésed attól függ h ő mit érez szerintem
2/2 bogcsi15 válasza:
en 4 honapig jartam a volt baratommal, es szinte ugyanez volt, en szakitottam vele, aztan meg a suliban figyeltem h ott van e a folyoson mert latni akartam vmiert, aztan ugy ereztem kb 1 honap mulva h ujra beleszerettem de ez csak egy hetig tartott. azota szinte csak fiukkal logok, es mar leszarom h mi van vele :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!