Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, mi az amit szerettek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi az amit szerettek?

Figyelt kérdés
Én pl imádom, ha harap a párom, viszont ahányszor megkérdezem tőle, hogy ő mit szeret úgy igazán, mindig az a válasza, hogy mindegy mit csinálok, mert minden éruitésemet szereti. Ti mit szerettek úgy általában? A nyakcsókokra, szívogatására, harapdálásra ő is be tud indulni. A hajbatúráshoz vagy a tarkó simogatásához, karmolgatásához mit szóltok? Azt is szeretitek ha csók közben simogatják a nyakatokat, vagy inkább csak legyen ott vagy a hátatokon a keze a lánynak? Vannak dolgok amiket ezen kívül szerettek? Intimebb dolgokot ne nagyon mondjatok, mivel csak parkokban tudunk találkozni egyelőre.
2015. nov. 7. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
a szexet mi?
2015. nov. 7. 16:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem érted a kérdést...
2015. nov. 7. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Én speciel kifutok a világból, ha a hajamat és az arcomat piszkálja csókolózás közben (meg úgy általában sem szeretem, de ez az én egyéni problémám), viszont ha a tarkómat, hátamat simogatja azt nagyon.

28/F

2015. nov. 7. 16:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. nov. 7. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Az orális szexet.
2015. nov. 7. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha átölel a lány, nem csak a hátam simogatja, hanem a derekamat is, esetleg rendesen átölel közben
2015. nov. 7. 17:42
 7/8 anonim válasza:
ha karmoljak a hatam mikozben csokolozunk es harapdaljak a szamat attol kesz vagyok :-D 21F
2015. nov. 10. 19:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat :)
2015. nov. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!