Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14-15-16Éves Fiúk! Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15-16Éves Fiúk! Miért féltek kapcsolatba kerülni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Ezt értem arra,hogy van egy lány és "menőségből"több csajjal is kavartok.Nem érzitek szemét dolognak?

2015. nov. 2. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 1 lányra vágyok de eddig Ők voltak velem szemetek,én mindent megadnék azért az egy!! lányért akit szeretek de hát mégse fog csak úgy az ölembe pottyanni egy olyan lány akivel tetszenénk egymásnak és jól kijönnénk (vagy mégis?).Én nem menőzök ha egy lánnyal együtt lennék azt szerelemből tenném és nem csak azért hogy szétkürtöljem hogy de menő vagyok hogy csajom van.Talán a türelem és elszántság majd meghozza a gyümölcsét és sikerül egy olyan lánnyal is összefutnom aki ugyanúgy áll egy kapcsolathoz ahogy én :) 16/F
2015. nov. 2. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Na,vannak még ilyen fiúk úgyhogy hajrá :) 13l
2015. nov. 2. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát,énis kb az #1-es véleményén vagyok. Sajnos kaptam pár kikosarazást,de nem adom fel. Keresem a hozzám illő lányt,akit szerethetek teljes szívemből,egy lelki társ,akivel jóban,rosszban egymás mellett állunk.(Hülyén fogalmaztam,de fáradt vagyok,sry :D ) 16F
2015. nov. 2. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez olyan cuki*.*:) mind2-nek sok sikert:)
2015. nov. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!