Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagysz túl nagy mozgásteret már ami a korhatárt illeti :D
Engem 12 évesen még nemm érdekeltek a fiúk 14 éves koromra kezdtem érdeklõdni :)
1. 12-13at akartam irni😅😂😂😂😂
2. Ugylatom felreertettel😃
Én úgy kb.11 éves koromban kezdtem el érdeklődni a fiúk iránt.Nyaraláson már éreztem,hogy megnézem a fiúkat,és ez nyilván először furcsa érzés,de ennek ellenére jó :)
Gondolom mindenkinél más,de sztem alapjáraton egy 12 éves lányt már érdekelnek a fiúk.De ezalatt nem azt kell érteni,hogy pasizol meg minden,nekem pl. nem volt még barátom..ezalatt,hogy elkezdtek érdekelni a fiúk,ez azt jelentette,hogy már máshogy néztem rájuk,zavarban voltam,ha közelben voltak,tetszeni akartam nekik.És ez az úgymond "tetszeni akarás" már megszokott lenni egy 12 évesnél,de mondom,mindenkinél más :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!