Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatnek valakit akivel beszelhetek, ugy, hogy a baratom ne gondolja azt hogy mas fiuk erdekelnek?
Figyelt kérdés
Tudom, beszeljem meg vele. De ha megbeszelnem is (iszonyatosan felreertene ebben biztos vagyok), hol tudnek beszelgetni valakivel csak ugy baratilag, ha nincsenek barataim es egyedul erzem magam? Vonatkoztassatok el a korulmenyektol, csak a "hol" a lenyeges. Koszonom!2015. szept. 17. 22:17
1/8 anonim válasza:
játsz Minecraft szervereken és ott beszélj a játékosokkal és kész :) ott sok fiú van és nem fogja félreérteni
2/8 anonim válasza:
én már beszélgetek így valakivel és nincs gáz belőle, nem értem mi annyira nehéz ebben :D
3/8 A kérdező kommentje:
Eloszor is, koszonom a valaszt!
Nem kell hogy fiu legyen :D
Sajnos nem vagyok minecraftos, massal jatszom :/ de a jatekokban nincs olyan szintu kommunikacio, amilyenre szuksegem lenne :/
2015. szept. 17. 22:27
4/8 A kérdező kommentje:
2-es: ha megerti, akkor sem tudom kivel beszeljek :D Hulye vagyok es nem tudom kit erdekelnek, ez a nehez.
2015. szept. 17. 22:36
5/8 anonim válasza:
ha neten beszélgetsz, elég csak körbeírnod magad, biztos hogy lenne olyan akit érdekelnél:D
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi.
2015. szept. 17. 23:15
8/8 anonim válasza:
A barátoddal nem lehet "csak úgy" beszélgetni? o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!