Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék meg egy gyönyörű és kedves győri lányt?
Pápa után szállt fel a vonatra augusztus 8.-án és Győrig utaztunk együtt, mikor gyárvárosba értünk, akkor mentem oda hozzá megkérdezni, hogy lesz-e még egy megálló Győrben, mert én úgy emlékeztem. Ő azt válaszolta igen és tök jól elbeszélgettünk. Majd még leszállás után is. Megkérdezte, hogy merre megyek tovább innen, stb. aztán elköszöntünk, mert én boltba mentem.
Gyönyörűszép, hosszú barna hajú lány volt fehér felsőben, akit bánom, hogy nem szólítottam még meg utána, csak zavarban voltam. Úgy éreztem tetszettem neki, nem tudom van-e barátja.
Kezdd a Facebookon, hátha van olyan nagygyimóti csoport, aminek követője. Ezen kívül nem tudom, mit sikerült még leszűrni a beszélgetésből, de minden információmorzsa segíthet.
Aztán próbálkozhatsz azzal is, hogy hasonló időpontban utazol megint, hátha rendszeresen ugyanakkor utazik - persze erre semmi garancia.
Figyelj, ha már beszélgettetek is, ugyan miből tartott volna annyit mondani, hogy "örülök, hogy megismertelek és szívesen beszélgetnék még veled, de most rohannom kell boltba. Ha van kedved folytatni a beszélgetést, akkor add meg a telefonszámodat, felhívlak és megbeszéljük a helyet és az időt. Mit szólsz?"
Ha már eleve dumáltál vele, akkor nem lett volna egyszerűbb ezt is hozzáfűzni, mint most itt szenvedni? Egyébként az ötletek jók, amikor a vonat érkezik menj ki az állomásra ahol leszállt, hátha megint jön arra.
Nem mondta, hogy mi járatban arrafelé?
Ha mondjuk rendszeresen utazik arra, akkor nem lenne nehéz még egyszer "véletlenül" összefutnod vele. ;)
Azért még ne add fel. Én is voltam hasonló helyzetben, azt hittem, soha többé nem látom, de rá egy évre mit hoz a sors? Ugyanarra a nyelvtanfolyamra iratkozott be, ahová én.
Én azért megosztottam facebookon ezt a kérdést, hátha valaki ráismer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!