Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék rá a lányra?
Kb. 5 perce érkeztem haza egy cukrászdából, mivel ma van ilyen akció a fagyikra, ezért rohadt sokan voltak.
Én kint álltam a sorból, mert a tesómat vártam, és unalmamban a tömeget fürkésztem.
Volt egy lány, akit életemben nem láttam, de gyönyörű volt.
Próbáltam vele szemezni, de mindig elkapta a fejét, utána pedig látványos hátat fordított.
Valószínűleg ezzel azt akarta kifejezni, hogy nem partner a játékban, de ez valamiért engem egyáltalán nem zavar/t.
A lányról az égvilágon semmit nem tudok!
Fogalmam sincs hány éves, az anyjával ment és a sok fiatalból senkinek nem köszönt.
Mivel ez egy kisváros, ezért a fiatalok 99%-át ismerem legalább látásból, de őt soha nem láttam még.
Van egy tippem, mert van pár gyerek aki a másik városba jár suliba egy különbusszal, amit/aminek a "tartalmát" még életemben nem láttam, csak tudom, hogy van.
Hogyan találhatnék rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!