Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek hogy tetszenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek hogy tetszenek az extra szőrös fiúk?

Figyelt kérdés
Egyik haverom pont ugyan ilyen,kicsit mackós,jól öltözött,erős,nagy darab gyerekről van szó, viszont alig van porcikája ahol nem lenne szőr. Múltkor láttam félmeztelen és nagyon ledöbbentem, nem hittem volna hogy ennyre szőrös lenne,a háta csupa szőr,elöl a mellkasa és a hasa is,ráadásul a vállai is valamennyire. És még ehhez képest 16 éves,szerintetek lesz így valaha barátnője?

2015. okt. 29. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Az biztos hogy én nem leszek a barátnője...
2015. okt. 29. 00:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz barátnőd. '_'

Kivétel egy majmot :D

Mellesleg van már lézeres szőrtelenítés meg minden cuccli. Szóval megold6ó, illetve amennyiben, és hogyha, olyan a csaj akkor leszar6ja, de persze ilyen csaj nincs, szóval nem, amíg a fanszőr hosszabb lesz a frkdnál addig nem, nem lesz barátnőd.

2015. okt. 29. 00:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem van barátnőm! Ha figyelmesen elolvastátok volna akkor nem írtátok volna E/2-be. Szóval a haveromról van szó. :)
2015. okt. 29. 01:07
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Mire kiderül hogy teljesen szőrös már úgyis mindegy..
2015. okt. 29. 01:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Semennyire..
2015. okt. 29. 08:04
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Felgyújtanám XD
2015. okt. 29. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát..... ez elég gusztustalan. Szólj a haverodnak h nyìrassa le a téli bundáját.. XDDD
2015. okt. 29. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

A hátamat leszámítva mindenhol elég szőrös vagyok.Sosem okozott problémát.Sőt!

Sok nőnek bejött,bejön.

Igaz a hátamon és egyéb testrészeimen vágom a szőrt ill.fazonírozom:)

F40+

2015. okt. 29. 19:17
 9/9 anonim válasza:
Nelem pl nem szamitana de ha strandra megy le.kell szednie a szort..mert akkor mindenki ot bamulja..es szerintem lesz baratnoje..
2016. jan. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!