Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Munkahelyemen a portás extra...

Munkahelyemen a portás extra mini yorkikat árul, a hétvégén lesznek 6 hetesek, akkor már elválasztják őket az anyjuktól. Nekem is nagyon tetszenek. Szerintetek nincs sok baj egy ilyen kiskutyával? Bírja az egyedüllétet amíg dolgozom?

Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 14:16
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%
Az állatorvosok kedvence a portások által szaporított, idő előtt elválasztott, extramini 6 hetes yorki! Lesz miből sielni menni az állatorvosodnak a télen.
2013. szept. 27. 14:20
 2/49 anonim ***** válasza:
99%
Gratulálok, extra mini yorki nincs. A törvény szerint 8 hetes kor előtt nem választható el a kölyök az anyjátó. Egyébként meg szapis kölyköt nem tanácsos venni.
2013. szept. 27. 14:21
 3/49 A kérdező kommentje:
Nekem így mondta, hogy extra mini, és eddig is 6 hetesen válsztották el, nem lett semmi bajuk, már nő a foguk és csak sebesre rágják az anyakutyát.
2013. szept. 27. 14:24
 4/49 anonim ***** válasza:
98%

Azért mert régen bementem a szomszéd utcába attól még ma már nem mehetek be mert behajtani tilos...

Ilyenkutyákat vétek venni. Többe fog kerülni mint ha vennél egy kutyát 100.000ért. Betegesek, rosszul szocializáltak többnyire és ráadásul nem is fajtatiszták.

Olyan kutya nem létezik hogy extra mini yorki. mini yorki sincs csak sima Yorki van.. Ezek a kutyák akiket extra miniként árulnak a fejlődésben elmaradt standard alatti többnyire életképtelen példányok kölykei.

2013. szept. 27. 14:28
 5/49 anonim ***** válasza:
94%

Jaj,édes istenem.

A 8 hetes kor nem a táplálás miatt fontos,hanem a szocializáció miatt.6-8 hetes kora között tanulja meg az anyjától az alapvető szocializációs dolgokat.Ezt egy ember nem tudja ugyanúgy csinálni,mint az anyja.

A portásod pedig portás,nem pedig tenyésztő.Az "extra mini" kutyák 95%-a alapból légcsőszűkülettel születik,mert TILOS lenne ilyen alulfejlett kutyát szaporítani,mert a vége minden lesz,csak egészséges kutya nem.

Gondolom oltás se jár hozzá...minőségi tápot meg csak hírből ismerik.

Extra mini és mini kutyák nem léteznek,egyik fajtából sem,ha ellátogatnál legalább egy tenyésztő oldalára,tudnád,hogy mekkora egy adott fajta standardje.És ebbe azok nem férnek bele.Továbbá ilyen picire zsugorítani mesterségesen egy valaha farkas nagyságú állatot,szerinted mennyire egészséges?

Csak úgy józan paraszti ésszel belegondolva.Még a tenyészetek között is válogatni kell,mert ebből a méretből ott is van nagyon gyatra egészségű,hát még akkor egy portás kutyája...

30-40 ezret kér gondolom értük,ennyivel támogatod az állatkínzást,mert ez gyakorlatilag annak számít.

Az állatorvosod meg a Kanári-szigetekre fog járni belőletek.

2013. szept. 27. 14:30
 6/49 anonim ***** válasza:
98%

"Az "extra mini yorkie", "mini yorki" nem fajtajellegnek megfelelő méret, ne vásároljanak ilyen kutyákat!

Őrizzük meg a valódi yorkiet"

Ez egy tenyésztő valódi honlapjáról van,aki valódi yorkieket árul és tenyészt.Nem adja oda akárkinek...

[link]

Itt a honlap,ajánlom figyelmedbe az FCI Standard menüpontot.

2013. szept. 27. 14:33
 7/49 A kérdező kommentje:

Én nem akarok vele kiállításra járni, vagy ilyesmi, csak behozta és megtetszett, tényleg nagyon aranyos volt, és nem látszott betegesnek, szép, selymes szőrű volt és élénk is.

Csak azt nem tudom, bírja-e majd hogy egyedül van, amíg dolgozom?

2013. szept. 27. 14:35
 8/49 anonim ***** válasza:
96%

TÖRVÉNY írja elő a 8 hetes elválasztást.

Látom, nem érdekel, h bele fogsz tenyerelni a sz@rba, csak azt kérdezed, h kicsit lesz kakis a kezed, vagy nagyon. Hát hajrá, ha neked ez kell....

2013. szept. 27. 14:40
 9/49 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező,nincs agyad? Fogd már fel a kommenteket és ne a hülyeségeidet hajtogasd. Informálódj többet. Az ilyenek veszik a reklámtermékeket....
2013. szept. 27. 14:42
 10/49 anonim ***** válasza:
96%

nem mondta senki hogy járj vele kiállításra..

Én vettem kutyát 30.000ért imádom nagyon cuki. most két éves csak az orvosi költsége volt olyan 300.000 körül eddig etetést iskolát ilyeneket nem számoltam bele. Ez csak az ORVOS... nem adnám vissza semmi pénzért de többet nem veszek szaporított kutyát az biztos csak szerződéssel tenyésztőtől.

2013. szept. 27. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!