Munkahelyemen a portás extra mini yorkikat árul, a hétvégén lesznek 6 hetesek, akkor már elválasztják őket az anyjuktól. Nekem is nagyon tetszenek. Szerintetek nincs sok baj egy ilyen kiskutyával? Bírja az egyedüllétet amíg dolgozom?
Rákérdeztem ezekre, amiket írtatok, és azt mondta, nem kell kihagyni tüzelést, ha megfelelően van ellátva az anyakutya, hanem utána hagy ki általában 2 tüzelést, de azután már újra lehetnek kölykei, mert különben méhgyulladása lehet.
Nála amúgy 3 szuka van, de csak egyikük extra mini, akit tenyésztőtől vett.
Jó isten.Itt kb. 20 ember elmondja,hogy ez a fazon csak a pénzre hajt,ő persze ezt letagadja,te meg neki hiszel,nem ennek a min. 20 embernek,akiknek nem lesz ettől teli a pénztárcája,csak a kutyának az érdekit nézik.
ÁLLATORVOSTÓL kérdezd meg,mennyire egészséges folyamatosan elletni a szukát!
És a méhdaganat az ELLETÉSTŐL alakul ki elsősorban,nem attól,hogy NEM ELLETI.
És tenyésztőtől nem kap extra mini kutyát,mert nála nincs olyan!
Az extra mini egy HIBÁS,BETEG KUTYA,de nem tudom milyen nyelven kellene még leírni,hogy felfogd.És ÁLLATKÍNZÁS,amit csinál a portás,feljelenteni kellene,nem vásárolni tőle.
Az egyik ismerősöm nemrég vett minden tiltakozásom ellenére egy "mini csivavát". A kutya 4 hónapos múlt, kint még soha sem sikerült pisilnie, ha 4 órát vannak kint, akkor 4 órát vár és otthon elereszti, ha már nagyon kell. Persze otthon sem egy helyre, hanem összevissza.
A második oltásnál már annyira pánikolt, hogy megharapta az állatorvost. Mostanra gyakorlatilag mindenre kitámad, főleg emberre.
Csupa móka és kacagás lehet az élet egy ilyen kutyával, tényleg, jó választás, megéri, hogy csak 40 ezer forint volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!