Van szuper mini, extra mini csivava?
Lehet, hogy én vagyok a nem normális, vagy cinikus, vagy mindegy mi, de nekem annyira természetellenes, hogy egy kutya olyan kicsi legyen.. Nekem a kutya az ott kezdődik, hogy a marmagassága legalább 50centi körül van.. Az kutya..
Mélységesen felháborít például, hogy a Yorki, meg Csivi mennyire fel van kapva.. Na de hát kinek a pap, kinek a papné.. Biztosan léteznek még a kicsinél is hatszor kisebb példányok, ők gondolom a "fullcukimuki" kategóriába tartoznak.. :)
Egyébként szeretek én minden kutyát, csak ez nekem egy kicsit sok.. :)
Ja,és nem akartam senkit megsérteni,de jöhetnek a lepontozások.. :) Várom szeretettel :)
2.vagyok :)
kisebb mint 50 centi: staffi nem kutya? :D [48 cm marmagasság] kösz hogy megmondtad megmondó ember..
én úgy határoznám meg hogy ami hátra felé pattog amikor "ugat" az nem kutya.
kisebb mint 1 macska: unoka tesóm macskája vmi iszonyat durva keverék 1 picit kisebb mint 1 jól megtermett bulldog :D [de tényleg óriási nagy az a macska és nem is azért mert annyira kövér lenne] egész konkrétan megkergette a staffimat 1x :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!