Mennyit alszik egy csivava?
Már lassan 2 éves a kan csivavám (ivartalanított) és semmi bajom vele, mert tényleg egy okos, jól nevelt kutyus, viszont érdekelne, hogy más tapasztalt-e ilyet. Szval este olyan 8-9 körül már nagyon álmosak a szemei :D akkor beteszem az ágyba és reggel 9ig meg sem moccan úgy alszik, majd kimegy wc-zni és vissza az ágyba, aztán van hogy este 5-ig fel sem kel. Miután felkelt eszik és mint egy rakéta pörög :D játszik a játékaival, velem, stb... és este megint alvás. Szval rengeteget alszik, (és nem azért mert nem foglalkozom vele) anyuék meg mindenki nagyon sokat foglalkozik vele, úgyhogy nem hinném, hogy unalomból alszik. Egészséges, állatorvos mindig látja. Normális kaját kap stb. Szóval nektek mennyit alszik? Mondjuk nyáron aktívabb az igaz. Lehet a tél miatt?
Köszi a válaszokat :)
Szia!
Nekem is csivim van, szuka kutyus 5 éves krémszínű :) nagyon szeretem!:) Ő is engem :) És sokat alszik Ő is..velem szokott aludni az ágyban akkor ébred és fekszik le mikor én...:) Bár az alvás az nem,mert este Ő is már 8körül alszik ilyenkor télen :) Szóval sokat pihen:) Most is alszik épp...Ilyenkor a szervezetnek több pihenésre van szüksége..ezt a csivavák is érzik .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!