Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivava sétáltatás télen cipőben?

Csivava sétáltatás télen cipőben?

Figyelt kérdés
Tavasszal én is csivava gazdi leszek,láttam a neten,hogy van nekik való cipő is... Szerintetek szükséges? Nem fog felfázni a betonon nélküle? Kicsi csivi lesz,aggodom...
2012. dec. 30. 01:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

kicsi csivava? Minden csivava egy méret,és ők is kutyák akár egy bernáthegyi. A betonon nem fáznak fel az ő testhőmérsékletük 38-39 fok hiába kistestűek,kutyavér folyik az erejükben nem macska.

Kettő nem azért van a cipő mert hú de cunci,meg gyerekpótlék kutyámat aggassuk fel mint egy karácsonyfát,hanem hogy a só ne marja ki a tappancsukat.

De ez megint más tészta,mert 1 be van tiltva,2 ha mégis a környéketeken sóznak van olyan hogy mancskrém ami filcréteggel vonja be a mancsokat,minden séta előtt be kell kenni télen és ez megakadályozza a talp kirepedezését.

Mi is használjuk,nekem sincs sokkal nagyobb kutyám mint egy csivava mégis el és virul.

2012. dec. 30. 01:42
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Gratulálok, még csak tervben van a kutya, de máris tipikus csivavás vagy! :D

Azért jobb ha tudod, hogy a cipő olyan érzés egy kutyának, mintha neked pl szkafanderben kéne mászkálnod.

2012. dec. 30. 03:45
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
miért jó a csivava? oké elhiszem, h tetszik a lányoknak mert pici aranyos... de könyörgöm akkor tartson egy nyulat vagy tengerimalacot.. egy 1kilós kutya nem is kutya... hanem egy valami...
2012. dec. 30. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
utolsó válaszoló- nem az volt a kérdés, hogy a csivava kutya-e. Gondolom a válaszoló se kíváncsi a primitív véleményedre hogy te mit tartasz kutyának. 1kg kutya helyett tartsanak nyulat 30kg felett meg medvét. A kérdésre a válasz nem szükséges a cipő én is inkább a mancskrémet választom nagyon utálják a cipőt, nekem 10 csivi közzül egyik se tűri. A téli sétáknál ajánlom a füves területeket, nagyrészt füvön sétáltasd ha megteheted és akkor nem lesz semmilyen probléma. A ruha viszont kötelező nekik!
2012. dec. 30. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat. A belvárosban lakunk elég nehéz lesz csak füves részre vinni sétálni,de örülök,hogy irtatok a krémet. Azért írtam,hogy kicsi,mert a várható felnőtt súlya 1-1.5kg a szülök alapján. Nem akarok divatmajom lenni,viszont vigyázni szeretnek az egészségére.Azért csivava,mert imadnivalo egyéniségek,és a 40nm lakásba nem tartanék nagyobb kutyát.
2012. dec. 30. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyit hozzá tennék, hogy tévhit hogy mert az apja anyja a kicsinek 1-1,5kg ezért a kicsi is annyi lesz! Nagyon fontos tudni hogy nem csak az apa vagy az anya géneit öröklik hanem a felmenőkét is (nagyszülő, dédszülő, ükszülő)Nekem még az éven nem volt olyan kutyám ami az apjára vagy az anyjára hasonlított volna, úgy vettem észre, hogy inkább a nagyszülőkre illetve a dédszülőkre hasonlítottak. Ezzel vigyázz mert nem feltétel, hogy ennyire kicsi kutyának ugyanilyen súlyú kölykei szülessenek sőt. Ha teheted nézd meg a felmenőket is!
2012. dec. 30. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszod,meg fogom nézni,törzskönyves kutyus lesz kennelből,és ha nagyobb lesz,mint a szülők,az se zavar,a lényeg,hogy egészséges,szeretnivalo.
2012. dec. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!