Su0124 kérdése:
Szülés után mikor lehet először sétáltatni az anya kutyát?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 09:51
1/9 anonim válasza:
Bizonyára tenyésztő vagy, csak nekik megengedett az állat szaporítása. Akkor azt is tudod, mikor lehet sétáltatni.
De még mindig ivartalaníttathatod, ha esetleg nem tudtad, hogy ez már szinte kötelező.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a semmit,te bizonyára nagyon okos vagy,hogy azonnal fikázol a háttérkörülmények tudása nélkül!!!!
2012. dec. 9. 10:04
3/9 A kérdező kommentje:
P.K. szeretekfőzni
2012. dec. 9. 10:05
4/9 anonim válasza:
Nem kell ismerni a körülményeket. Ha tenyésztő lennél tudnád a választ. Ha esetleg befogadott a kutya, akkor meg ivartalanítani kellett volna még vemhesen, így ez mindenképpen szaporítás. Egyébként meg akkor vidd sétálni az anyát, ha ki akarod nyírni a kölyköket. Összeszed valamit az utcán, hazaviszi, a piciknek meg esélyük sem lesz.....
5/9 anonim válasza:
Az első hetekben az anya el nem mozdulna a kölykök mellől, tehát ha akarnád se tudnád elvinni, mert nem menne. Utána majd az anya is egyre több időre hagyja ott a piciket, amíg mozog egy kicsit, járkál stb. Ahogy látod az anyának a reakcióját, akkor úgy vidd el. amúgy ha bent vannak a lakásban a melegen a kutyák, kibírnak egy 10 percet anya nélkül.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom a kicsiket "kinyírni",egy kérdést tettem fel egy olyan oldalon,ahol lehet kérdezni!Nem vagyok szaporító sem tenyésztő!Sőt a sok tenyésztő kenyerét sem akarom elvenni!Szerettem volna megtudni,hogy mikor lehet elvinni sétálni úgy,hogy ne legyen belőle baj!Nem értem miért nem lehet rosszindulat nélkül válaszolni!Aki választ adott a kérdésemre,annak nagyon köszönöm! :)
2012. dec. 9. 11:49
7/9 kira kenzo válasza:
Nem könnyű a kölykeitől elszakítani. Mindenképpen meg kell várni, hogy egyre több időre hagyja ott a kicsiket.Amikor ezt kezded látni, és jelzi is hogy szeretne már sétálni akkor viheted. Ha szobakutya akkor kiviheted nyugottan amíg elvégzi a dolgát, csak nagyon ügyelj rá mit szagol meg, mibe lép bele és legalább a lábát mosd meg feltétlenül mielőtt a kicsikhez megy. Azért szerintem várd meg amíg meglessz a kicsik második oltása a betegségek miatt is.
8/9 anonim válasza:
Igen, nem vagy tenyésztő. Vagyis szaporító vagy. Lehet nem egyetérteni, de ez ettől még tény marad. Ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Kira Kenzo köszönöm szépen! :) :) :)
2012. dec. 9. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!